CmreKsidar Elifeski22 doktorumun söylediğini söylüyorum sakatat yasak ciğer 100 gram yiyebilirsin demişti aşırıya kaçmadan yiyin ama isterseniz sizde kendi doktorunuza sorun.
Sila66 Elifeski22 bana doktor cıger yeme demıstı bılmıyorum ama sevmem de çok yemedıysen bısey olmaz herhalde 💕
Elifeski22 kahvesever__ doktor bana hiç söylemedi ya 🥲 gidince sorayım yedim ama içim rahat etmedi İnşAllah birşey olmaz
Fik Kuzu kanım düşüktü aklıma yemekte ilk ciğer geldi doktora söyledim ciğer yesem diye sakın dedi uzak durulması gereken besinlerden sakatat dan uzak dur ciğer dalak kokoreç vb
Elifeski22 Sila66 biraz yedim hamileliğimde ilk defa yedim yerken de içime çok şüphe düştü ya birşey olmaz İnşAllah 😢 doktor kontrolüne gidince soracağım muhakkak.. zaten bebeği 1 aydır görmüyorum iyi mi diye merak ediyorum birde bu takıldı kafama🥲
Bet1 Elifeski22 iyi pismisse ve 3 öğün yemiyceksen bence bir sorun olmaz. Bide genede 13 14. Haftalardan sonra yersen bence daha iyi olur 💖
Elifeski22 Bet1 yok yarım tabak kadar birşey yedim bitmedi iyi pişmiş tabiki ilk defa yedim hamileyken ama içimde hiç rahat etmedi ya 🥲 off İnşAllah birşey olmaz.. ciğer pek aradığım birşey değil zaten 🥰