Ilay-1 Bende 2 gün önce kaset test yapmıştım negatifti cuma günü erken gebelik yapacağım adet olana kadar ümit hep var kızlar ümidinizi yitirmeyin
MelodyFairy AsyA_34 bende hala yok hatta akıntım çok oldum sandım olmamışım 🤷 göğüslerim hassas bekliyorum bakalım
lmariel MelodyFairy bende de adet olacakmışım gibi arada ağrı giriyor aha diyorum olucam kesin geliyor bu sefer gidip bakıyorum yok 🤷🏻♀️ yarın 8 gün olacak. Siz kaç gün geciktiniz?
Ilay-1 Benimde 10 gün oluyor ama 1 hafta gecikmeye kadar normal bende en son 4 gün önce test yapmıştım bu akşam tekrar yapacağım ama ara ara kasık sancısından başka belirtim yok
Hshdjdhdj Ilay-1 20 gündür regl olamıyorum testlerim negatif her şey negatif ama ne gelen var ne giden ultrasonds da cikmadi
MelodyFairy Ilay-1 yapmıcam🥹 ovulasyon testi yaptım bugün aşırı silik çıktı. Reglden bir gün önce bile bundan koyuydu
lmariel Hshdjdhdj bu ay çok fazla sebepsiz geciken var neden acaba 🙄 bana da 8 gün oldu testler negatif.. en son 7-8 ay önce falan bi 10 gün gecikmiştim sebepsizdi o da