Handey Kızlar şuan 22 haftalık hamileyim.yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyorum ama göğüs pompası alıp almamakta çok kararsızım.sizce alınmalı mı?
Ayferfeneer Handey ben kuafore giderken fln kullandim sayilidir yani ama iyiki var dediğim durum sütten keserken oldu o kadar süt doldu geri gitmedi sağdım öyle rahatladım
EMFE Handey bence gerekli değil.ben bazı şeyleri almadim.gerekli olduğunda alırım diye.hastanede zaten kendi makineleri var lazım olursa hastanelerden veya medicallerden kiralaniyo. Inanın daha aciliyetli bi çok şey var.ama yinede siz bilirsiniz .
Polo Handey ben aldım aventin elektrnk olanını. Henüz kullanmadım ama emin olarak aldm çok işime yarıcak bir ürün. Ne için alacağına nerde kullancagına eminsen al. Yada alma. İhtiyaca bağlı bişe bence.
Canssu Ben öneririm çok işime yaradı ilk başlarda gögüs ucum küçüktü sağıp veriyordum bebeğimi daha sonra sağdıkça gögüs ucum çıktı şimdi rahatça emzirebiliyorum bebeğimi
Handey Canssu göğüs ucuyla ilgili bi problemim yok gibi şuan ama yinede lazım olduğunda koştur koştur aramak istemiyorum en kötü manuel el pompalarından alıcam bulunması için
Handey EMFE tabi o da doğru ama en azından elimin altında bulunması lazım olduğunda aceleyle almaktan daha iyi gibi geliyo bana da
EMFE Handey alıpta hiç kullanmayan okadar çok kişi varki. Gidip almak yarim saatimizi alıcak belki.bende başta liste yaptığımda listemin icindeydi .Ama sonra tecrübeli insanalr sayesinde vazgeçtim.
Gozdealpu Ben sadece 2 kere kullandım. Sol mememi tutamıyordu mastit oldum. Sonra tutunca gerek kalmadı. Acele etmeyin. Araştırın modele karar verin gerekirse gidip alırsınız. Elektrikli olanlar ucuz değil. Bebeğin başka ihtiyacı alınır. Aventin aldım biberonda aventti sıkıntı olmadı. Biberon ve pompanın aynı marka olmasına önem gösterin. Biberon tam oturmayınca hava alıyor sağım zor oluyor