Rabia06 bebeklendik Aynen Canm onlar Vakti zamanı Dolunca 1 dk durmuyolar İçerde tek saglıklı bi şekilde hayırlı bi şekilde kucagımıza Alalımda Sonra kucagımıza alınca deriz karnımızdayken daha rahattık uyumuyolr uyutmuyolar felan 🤣❤️
bebeklendik Rabia06 ay bilmiyorum ama karnımda olmasındansa yanında olmasını daha çok istiyorum çünkü artık gerçekten nefes bile zor alıyorum birde 3,5 yaşında kızım var onunla da ilgilenmem gerekiyor o yüzden doğsun da bize katılsın sağlıkla 😅🥹
Citosman Mommm03 bende 38+6 dayım ilk doğumun olacak hiçbir belirti yok cinsiyeti kız Sanki hiç kasılma baslamayacak gibi geliyo Bide arada su gibi akıntı geliyo berrak ve kokusuz Normal akıntıya daha sıvı hiç farketmiyorum Ama azar azar ve farklı zamanlarda geldi bu suyum mu acaba
bebeklendik Citosman olabilir doktoruna danışmanda fayda var canım sızıntı olarak arada geliyorsa senin ayırt etmen mümkün olmayabilir
Mommm03 Citosman su nasıl gelir nasıl birşey hiç bilgim yok canm kızımda ebe patlattı 38 olmadan önce hep su gbı akıntı gelirdi cumartesi doktora gttm 38de gttm ozaman dedi akıntın artık değişik olacak sarı gelecek dedi bnde evet hocam artık sarı geliyor dedm
Rabia06 bebeklendik Ay canm aynısını bende düşünüyom benm başmda bide 2 tane var biri 5 yaşında digeride cuma günü 4 yaşına gircek gerçekten zor oluyo ya