Gamzenur1 17+2 haftalığım bi kıpırdama var sanki ama ben mi çok düşünüyorum diye öyle hissediyorum acaba daha erken mi 🙈🤰
nurr0101 Gamzenur1 15+ haftalikken kalp atımı şeklinde hissettim 17+ da kayma gibi hissediyorum. Şuan 18+5 iz 🤲🤲
bebeklendik Gamzenur1 kızımı tam 18.haftada hissetmiştim. Şu an ikinci hamileliğim 22.haftada hissettim😊
Gamzenur1 pelinden yaa daha erken daha şimdi hissetmezsin dedikleri için psikolojik olarak yok canım hissetmiyorum diye söylemiyorum kendi kendime 🙈😅😅
pelinden Gamzenur1 bana da doktorum daha küçük hissetmezsin henüz dedi ama ben hissediyorum 🙈 pıt pıt şeklinde bazen içeride kayıyor gibi.. elim sürekli karnımda öbür türlü günlük işlerle uğraşırken hissedilmiyor zaten çok, o derece güçlü değil 😊🧸
Kalbiimde2can Ilk hamileligimde tam 16 haftada hissetmistim Simdi ikinci hamileligim tam 18 haftada hissettim 🤣 normalde ikincide daha erken hissedersin diyorlardi ama bizde öyle olmadi😅
bebeklendik Gamzenur1 aminn aminn darısı bekleyen herkesin başına hepimiz kolay sağlıklı doğumlar yapalım🥰