Ozoooo Banada özel erkek demişti 15 haftada 18 haftada devlet kız dedi net kız dedi hatta yarın detaylı gireceğim inşallah kızdır oğlum var kız istiyorum sağlıklı olsun da insan yinede olmayanı istiyor
Arda-egedoruk0714 Ginger_ benim ilk kız diyen ısrarla Özel sonra erkek dişten yine özel bacak arası resmî verdi sonra 20. Hafta ayrıntılı devlet erkek
Arda-egedoruk0714 3kuzuAnnesiyim attım resimleri son resim bacak arası pipi resmî sonra birdaha hiç sormadım. 🤭
Ginger_ Arda-egedoruk0714 erkek daha çok belli oluyor o zaman değişmez heralde canım seninki sağlıkla gelsin bebeciklerimiz 🙏🙏🌸
Arda-egedoruk0714 Ginger_ amin artık Allah’ın takdiri hayırlısı diycez sağlıklı olsunlar en önemlisi rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini
3kuzuAnnesiyim Arda-egedoruk0714 nerde cizgi bildigin testisle pipi 2 kizim var hic boyle 3 cizgi görmedim😀
Ceyda015 3kuzuAnnesiyim aynen kız dediler detaylida ama öncesinde 3 kez erkek tahmini 3 kez kız tahmini yapıldı ama en son erkek kesin denildi bende ona alistirmistim kendimi .