Selam kızlar son 2 aydır burda yatıp kalkan her hikayeyi okuyan acaba bende böyle doğum yapabilirmiym die sürekli düşünen biri olarak yaptım 🫠 öncelikle hastaneye gidip yatışımızı yaptık sonra beni giydirip amelyata indirdiler çok korkuyodum yan yatırdılar iğneyi vurdu acımadı diyemem acıdıda diyemem çok garip bişey belimden bişeyler aktığını hissettim sonra uyuştum başladılar sonra bende acaip bir miğde bulantısı ve bayılma hissi hemşireye dedim bayılıcam sanırım çok kötüyüm die gerçektende hiç öyle hissetmemiştim tansiyonum düşmüş iğne vurdu 1-2 dk ya normale döndüm o sırada fotoğrfçı hazırmı diyen dr.m dedim şakamı gelior bebişimiz hazırmısın dedi karnımda sanki vakumla çekilen birşeyler hissediyorum ama 0 acı sonra doğdu güneşim 🫠 sonra yanağıma yapştırdılar ben salya sümük tabi sonra götürdüler bebişi beni dikmeleri 30 dk filan belki sürmemiştir sağ omuzumda çok acip bir kulunç ağrısı vardı o esnada sonra odaya çıktık bitmişti 🕊️ 5-6 saat sonra yürüttüler zor olmadı 2. Gün kendim gezinmeye başladım duş aldırlar gazım çıktı herşey yolunda gitti ama sütüm yetersiz mama verdiler bebeğe sezryandan kaynaklı die düşünyrz ama bugün 5. Gün hala yetersiz ek mama veriyorum umarım gelir. Yani şöyle söyliyebilir ben panik atak hastası oan biri olarak söylüyorum korkulacak bir şey yok evet zorlukları tabiki var ama Şuan bana karşımda boncuk boncuk bakan harika bişey var Allahım isteyen herkese versin bekleyen hamiş annelerimizde kolay doğumlar diliyorum 🕊️🤍