ZeytinK 28+6 haftalık hamileyim gögüslerim 2 gündür kızarık kaşıntım yok, benim gibi olan var mı veya tecrübeli annelerin bilgisi var mı bunun sebebi ne olabilir ?
Pirayeee ZeytinK bende hamileliğin başından hep vardı. Son 2 haftadır soyulmaya başladı. Şuan bi sıkıntı yok ama çizgi gibi kızarıklıklar çatlak oldu yani
Pirayeee ZeytinK genel bi kızarıklıksa çatlamatla ilgisi yoktur. Cildiyeye göründüm krem verdi ama bi işe yaramadı. Bişey kullanmadm kendiliğinden geçti. Kontrole gidince doktora söyle yine de muayene ediyor bi süre takip ediyor çünkü..
Pirayeee ZeytinK gece ateşin çıkarsa yada göğsünde şişlik farkedersen doktora gitmeni tavsiye ederm. Bana öyle demişti çünkü. Çok şükür gerek kalmadı gitmeye sende gerek olmaz umarım 🙏
ZeytinK Pirayeee cuma günü kontrolüm var kesinlikle söylicem 🙏🏻 Cok gecmiş olsun canım bu arada kac haftalık hamilesin suan kız erkek ?
Pirayeee ZeytinK aminn sen sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 melike diye düşünüyoruz ama asel ve zeynepte var aklmda bakalım. Sizin isim hazır mı