Havva20 Şeker yüklemem yüksek çıktı 203 diyet yaparak nasıl düşürdünüz 2 hafta içinde düşürmen gerek dedi yoksa direk insülün yada hapa başlarsın dedi moralim bozuldu yardımcı olur musunuz kızlar 🥺
yagmur50 Havva20 benim 221 çıkmıştı canım endokrine ordanda diyetisyene yönlendirildim kişiye özel liste yapıyor diyetisyen ona uydum şuan kontrol altında çok şükür 🙏🏻
Aryast Havva20 beyaz ekmek, şekerli gıdalar, patates,pirinç, paketli gıdalar, havuç bunları hayatından çıkarıp devam edersen düzelir inşallah. Benim de yüksek çıktı, diyetle devam ediyoruz şimdilik.
cokgerginim Havva20 merhaba, meyveyi de ölçülü tüketmenizde fayda var. İnsüline başlamak sizi korkutmasın lütfen ben dahil bir çok kişi kullanıyor, sevgiler❤️
ysmnprltn Beyaz ekmek pilav makarna gibi karbonhidrat agırlıklı seyler yemeyin sebze et tüketin mutlaka kahvaltıda yumurta peynir yiyin düzelir
Havva20 Doktor sen şeker hastasın dedi bni öle korkuttu ki üçlüyü cıkardıktan sonra illa düşer. Gebe kalmadan önce. İnsülin vardı bende kilo verince düştü hamile kaldıktan sonra pek dikkat etmedim. Ondan oldu galiba 😔