Gercekgulbahar Kızlar devlette doğum yapmayı düşünüyorum öncesinde makyajlı gitsem sorun çıkartırlar mı acaba merak ettim süsümüzden ödün vermeyelim diye düşünüyorum 😂sonradan yapamayız malum ağrılardan dolayı
Tiiffany Gercekgulbahar ben makyajlı girmiştim devlet hast ama 2 gün boyunca o makyaj yüzümde kaldı 🤣 Yani o hengamede yüzüm makyajım umrumda olmamıstı
momyy__ Gercekgulbahar yoo neden çıkarsınlar ben özelde yaptım bana kendileri gelip yaptılar oje dışında problem olmaz
Bettuss_123 1Gozde1Yusuf- sanıyorum ki tecrübelisiniz ben sezaryen doğum yapacağım da kulaklarımda toplam 10 tane piercing var burnumda da hızma var. Bunların çıkması gerekir mi acaba biliyor musunuz 🤦🏻♀️
Betulaa Sorun çıkarırlar mı bilmiyorum ama o doğum anında makyaj komple akarsa görüntü daha kötü olmaz mı ki 😁
Gercekgulbahar Betulaa oyle olabilir ama diğer türlü de ruh gibi görünmekten iyidir diye düşünüyorum 😂😂
Sacmalama_engiinn Bettuss_123 takıya izin vermiyorlar bildiğim kadarıyla çünkü anestezi yaptıklarında demir metal takıları yakıyormus öyle biliyorum
Lavina Bettuss_123 evet çıkıyor hepsi küpelirim çıkmıyordu çoçuk gelecekti artık neredeyse kulağımı kopartıcaklardı 😅 doğuma az kala çıkartın derim ben ikincide öyle yaptım
3MelekAnnesiiii Bettuss_123 ben normal dogum yaptim gobegimde var piercing kulaklarimda 9 kupe var burnumda hizma var hic birini cikarin demediler🙈🙄🤣 2 sindede. Ama makyajla gittim dogum bittiginde yuzum e bakmistim dusa girmistim dogumdan hemen sonra yuzume bakinca aklim cikmisti🤣🤣
Esranur67 Gercekgulbahar vllha yalanmi soyleyim ben hayatımda hiç makyajsız dışarıya çıkmadım yani heralde makyaj yapmadan asla doğuma gitmem
hayalperest2310 Gercekgulbahar makyaj yapılir yapılmasına da ondan eser kalır mı bilemiycm sonra zombiye dönmeyelim 😂😂😂ben birşey sürmeyecem
ikikedi-birbebek Gercekgulbahar Sıkıntı olmaz sanırım ama aglarsaniz her yeriniz batar 😅😅😅 Bence doğum yaptıktan sonra hastanede yapabilirsiniz 🥰 Ben öyle yapacağım çünkü çok sulu gözüm sancım başladığında bile ağrım olmamasına rağmen şelale gibi akıyor gözlerimden 😂😂❤️
Lavina Gercekgulbahar ben sabah makyaj yapmıştım akşam doğumum oldu yarım yamalakta olsa biraz kalmıştı yüzmde 😅
Tiiffany Lavina Allah affetsin ama bende kendimden korkmustum 😀 Yüzüm gozum dagılmıstı üstelik sezeryan olmama rağmen aynaya bakmaya korkmustum 🤣🤣 O yüzden sanırım bu sefer makyaj yapmıcam 😀