Tubagb minigiminannesi03 Bir tüp bebekli olarak sizinde güzel sonuçlar almanız nasip olsun inşallah ☺️
minigiminannesi03 mucizem-2186 hayirli sonuçlar almak nasip olsun inşallah bugün daha 2ci günüm daha çok var 8 gun
Anneciiikkk minigiminannesi03 mucizem-2186 Ben o günleri çok şükür atlattım bol bol dinlenin çokça dua edin bebeğin tutunacağı şeyler yiyin birde stres yapmayın bayanlar Allah’ın izni ile kucaginiza alırsınız insslh
gizemcivil Kızlar sizden 10. Gün mü test istedi doktorunuz . Benden 12. Gün istedi . Bugün 10. Günüm bekliyorum günler geçmiyor içim içime sığmıyor
Arven-Umut gizemcivil bendende o şekildeydi ben 8.günde dayanamayıp erken gebelik testi yapmıştım 2.çizgi hafif çıktı 10. Günde kan testi vermiştim. İlk betahcg 1200 lerdeydi 12.gğn 1500 lerde çıktı 7.haftada kesenleri gördük, 🤭
gizemcivil Arven-Umut ben erken gebelik testini ilk 4. Gün yaptım canım silik çizgi gördüm. 5. Gün beta yaptırdım 32.1 çıktı. Sonra 6. Gün lekelenmem oldu o gün yaptım iki koyu çizgi gördüm. Şimdi beta için gün bekliyorum. Sen ilk betanı hangi gün yaptırdın 1200 çıktı sonuç çok güzel
gizemcivil Arven-Umut ay maşallah ne kadar güzel☺️ bende çift embriyo koydurdum bekliyorum hayırlısı inşallah🌺
Arven-Umut gizemcivil Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 ama doğduktan sonrası buralar fazla hareketli bol uykusuz haberiniz olsun ikiz biraz zor 🤭