Bet1 Kizlar salı günü detaylı ultrosona gidicem. 18. Haftada bebeğime erkek dedi doktor ama çok emin değilim dedi bacaklarının arasında Kordon’da var karisabiliyor dedi. Sizin de etrafınizda ya da sizde erkek denilip sonradan kız olduğunu ogrendiginiz kişiler var mı? (Bir oğlum da bir de kızım olsun istiyorum linç tayfa gelmeden) 😂
momyy__ Bet1 bana da erkek dedi 13. Haftada değişme olmaz bence çok emin konuştu ☺️ hayırlısı olsun bir oğlum var birini de bekliyorum sağlıklı olsun da
aseldurununannesi_ Bet1 bana erkek demişlerdi 17. Haftada çıkıntı görmüştü ama detaylıda kızım olacağını öğrendim☺️
Banubebek1 Bet1 bizede 12 haftalık erkek gibi dedi kordonda olablir dedi. 16 haftalık da gittik kesin kız dedi bacak arası boş dedi resmide var burda da paylaşmiştim herkes kız dedi kesin 😁 ama bakalım detaylıyı bekliyoruz bizde tamamen inanabilmek için bitane oğlumuz var inşalla kızdır onuda tatmak isterim hayırlsıı diyelim artık 😁😁
Bet1 aseldurununannesi_ yaa bakalım bende çok kız hissediyorum en başından beri ve erkek dedi ama hâlâ kız hissediyorum 😂 bakalım tabiki öncelikle sağlıklı olsun ama kız istiyorum bende
Dudu1988 aseldurununannesi_ ya banada cikinti goruyrm %60 erkek dedi ama kimseye söyleme yinede netlessin dedi 13 haftada bu hafta gidicem bakalm neler olck doluluk var cikinti goruyrm dedi ama degisirmi çok okudum böyle sizde gordnzmu cikintiyi nasıl biseydi
Bet1 hbm35 benimde oğlumda 11 haftalıkken kesin erkek dedi hiç değişmedi ama bu 18. Haftaya kadar hiç gostermedi çokta emin olmadan konuşunca merak ettim başka böyle olup detaylıda kız olduğunu duyan var mı diye
Bet1 Banubebek1 bende başka düşünmüyorum bebek açıkçası o yüzden oğlum var çok şükür birde kızım olsun çok istiyorum 18. Haftaya kadar da hiç gostermedi, o zaman da emin olmadan erkek dedi detaylıda kesin belli olur dedi bekliyorum 😂
Mti2209 Bet1 canım bana 12 de erkek dedi , hatta bak pipisi falan diye gösterdi , sonra 16 gibi kız olduğunu öğrendik . Değişebiliyor tabi , rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bet1 Mti2209 yaa bunları gördükçe daha çok heyecanlandım bakalım ne çıkacak salı günü hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻💖
Mti2209 Bet1 inşallah canım ☺️ bende çok kız hissediyordum doktor erkek dediğinde hayır hocam ben hissediyorum kız demiştim dalga geçmişti benimle sonradan çok şaşırdı ☺️ rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
Bet1 Mti2209 yaaa bende aynısını yaptım ama ben kız hissediyorum dedim bakalım ne çıkacak teşekkür ederim 🌺
aseldurununannesi_ Dudu1988 yok canım ben karartı bulanık gördüm çokta anlamadım doktorun tecrübeli cihazda iyiyse değişmez sağlıkla gelsinler🙏
dilay_06 Bet1 12 de erkek olabilir dendi 15 te erkek dendi 18 de erkek dendi En son 22 de detaylıda erkek dendi