Umutlu_anne_ Kızlar bebeğim kalp hastası doğumu donanımlı bir hastanede yapmam gerekiyor gidip memmun olduğunuz dokdor var mı?Hangi hastaneyi önerirsiniz .Dokdor bu ıkisini önerdi ama dokdorlari hakkında bilgim yok
ikizannesi1201 Umutlu_anne_ bende yüksek riskli gebeyim zeynep kamilde perinatoloji takipliyim. Kendim hemşireyim çok önyargılıydım Zeynep kamil hastanesine karşı. Ama o kadar memnunum ki şu an. Doktorlar çok ilgili 30 dk usg yapıyorlar herseyi tek tek söylüyorlar çok memnun kaldım doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum bebeklerimi başka bir hastaneye emanet edemem diye
Umutlu_anne_ ikizannesi1201 Yaa gerçekten mi? Çok sevindim.Acaba zeynep kamilin cocuk kardiyoloji dokdoru nasıl acaba?
Glykra Bebeğim ağır kalp hastası 27*2 de şehir hastanesinde doğdu ama hiçbir şekilde müdahale edilemedi , çok küçük ve ağır kalp hastasıydı daha iyi kalp doktoru olan hastane tercih edebilirsiniz umarım zamanında sağlıkla gelir alırsınız kucağınıza .
Umutlu_anne_ Glykra Yaaa😔 başınız sağolsun. Çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın. Bebeğinizin tam olarak rahatsızlığı neydi?
Glykra Umutlu_anne_ amin amin Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı evlat acısı çok başka 2.5 ay dayandı yavrum ama dayanamadı fazla Avsd diyorlar dı damarlar gelişi ters gelişmemiş bi tarafı büyük bi tarafı küçük dü kalbinin karnında sıvı birikiyordu 😪
Umutlu_anne_ Glykra Hipoplastik sol kalp sendromu kalbinin yarısı gelişmemiş yarım kalp ve aynı zamanda trunkus .Dokdorlar pek ümitli konuşmuyor ama ben elimden geleni yapmak istiyorum.
Glykra Umutlu_anne_ evet kaç haftalıksınız şuan zamanında doğarsa ameliyat olma şansı yüksek benim küçük olduğu için olamadı
Umutlu_anne_ Glykra 34 haftaya girdim .Gelisme geriliği olduğu için erken alabilirlermiş.En son gelişimi 31 haftaya uyumlu çıktı. Ekstra sancılarımda başladı malesef.Serumlarla geciktiriyoruz.