Kızlar hurma poleni mi bilen deneyen var mı acaba? Instagram da Dilan Polat Medine’ye gitti orda videoda bı adam anlatıyordu hurma poleni varmış eklem ağrılarına vs çok iyi geliyomus ayrıca gebelik isteyenlere de faydası felan oluyormuş, gebelik isteyenler için orjinal yarım kilo balın içine döküp regli bitiminden sonra 7 gün boyunca her sabah hem kadın hem erkek kullanması gerekiyomus bu karışımı kullanım aşamasındayken ilişkiye girilmemesi gerekiyomus bende de eşimde de bı sorun yok ama her ay deniyoruz nasip olmuyo bende bunu denemek istedim ama tam olarak fayda gören oldu mu da diye merak ettim size sormak istedim. Hurma poleni dediğimiz de hurma ağacının hem erkeği hem dişisi olurmuş. Erkek hurma ağacı her sene bı kere polen uratiyomis bu poleni de dişiye transfer ediliyomus o şekilde hurma veriyomus dişi hurma ağacı yanlış bilgi olmasın benim bildiğim bu şekilde. Dilan Polat’ın çektiği videoda da adam böyle söylüyordu belki kaçırdığım da olmuş olabilir bununla ilgili bilginiz varsa söyler misiniz? Ayrıca deneyen oldu mu olumlu sonuç alan da oldu mu çok merak ettim açıkçası 🤲🤲🤲🤲🤲