ozek0411 Pinaroban benim bebeğim dönmedi 38. Haftaya gün vercem dedi yarın öğrencem artık bende çok heyecanlı 😊
0581 Rasev anladım canım sağsalim kavuşmak tabiki en önemlisi 🙏🏻 Ama bana 33. Haftada önlem amaçlı ciğer geliştirici vurulmuştu 2 doz
Asya_2402 Denizz01 Ameliyat çok rahattı.Eşimin girmemesi bizim tercihimiz oldu öncesinde normal Doğum için zor bir 5 saat yaşadık çünkü.
0581 Nilsu94 😊 Bende de heyecan var ama en çokta nasıl yapacağım korkusu aslında Bebek bezi bile değiştirmedim bu güne kadar
ada1180 AyseEmre 🖐🏻 Ben cnm 22 kasımda ilk sezaryen benim de korku heyecan hepsi bir arada dediğin gibi😊 Bizim bebiş ters yüzünü hiç göremedik o yüzden merakımızda çok🙈 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻🙏🏻🌸
Pervinsahin AyseEmre 38 haftlik oldim yarin kontrle gitcem 😂 baklim nezmana gun vericek heycanla merakla bekliorum
DuyguSerkan AyseEmre bnada 15 kasım dedı doktorum .. planlıyorduk hep ama hiç bu kadar netleşmemişti... kokuyrum heycanlanıyorum hem dgurmk istyrum hem braz dha içimde klsın istiyorum sankı dha yenı alışmıstımmm hamılelgıme butun duygular karısık