Canankyaisk Orman kebabı salata 🥰 Eşim Allahtan çok çeşit yemek aramaz yanına pilav yapabilirsiniz biz biraz rejimdeyiz diye yapmadım 😬
EymeninAnnesi__ Minigim38 ben normalde ahi evranda oturuyom ama deprem oldu olalı annemdym hep sümerdeyz bizde mevlananın arkası
Yeniiianneee EymeninAnnesi__ çok geçmiş olsun bizde maraşlıyız Rabbim birdaha yaşatmasın perişan olduk 😓
EymeninAnnesi__ Yeniiianneee amin insallah kuzum yaa napacaz böyle nasıl olacak bilmiyom 7 bucuk aylik oglum var oda hasta bende daha sabah hastaneye götürdük cocugu nerde kalacaz bugün bilmiyom
Deletedmom_106 Mutluemos sizde yapın yarın çok kolay zaten yarım saat sürmüyo 🫶 siz yerseniz bende mutlu olurum
Allahkahretmesin1 Yeniiianneee ay hem yapasım yok hem de mesela 2-3 çeşit yaptığımda mutlaka yarısı çöpe gidiyor tek çeşit yapmakta buldum çareyi
Yeniiianneee Allahkahretmesin1 ben az az yaparım çok şükür hiç öyle çöp olmaz ya eşim kalırsa gece yer hatta ☺
Mutluemos Deletedmom_106 maalesef deprem nedeniyle evimde değilim ev sahibine yük olmak istemem inşaAllah en yakın zamanda yaparım afiyet olsun teşekkür ederim 🌸
Allahkahretmesin1 Yeniiianneee benimki kalan yemeği yemiyor o yüzden her gün başka yapmak zorunda kalıyorum