SaHil_Hayat 28 haftalık gebeyim karnım hamur gibi sanki yağ gibi duruyo mıncık mıncık edebiliyorum göbeğimi sizlerin de öylemi yada öyle miydi 🥺
yagizegemom SaHil_Hayat benim 34. Haftada başıma geldi diyorum bebe nerde ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim o gün 😅🫠 doktoruma sordum bebek hareket ediyorsa sıkıntı olmaz demişti canım sende bi sor doktoruna
Serap32 SaHil_Hayat 36+1 deyiz hep sertti hiç yumuşak olmadı nerde oldugunu anlıyorum az oynadimi hemen belli oluyor😂
SaHil_Hayat Tdemirol hep öyle benim 🥺 hareket ettiği zaman hissediyorum da ama başkalarının göbeklerine bakıyorum gergin dokununca ellerine geliyor bebiş kimileri de daha iyi çatlamazsın diyolar ama alakası var mı bilmiyorum 🤷♂️
SaHil_Hayat Didoun sertten ziyade demek istediğim bazı hamileler karnına dokununca burda diyor bende öyle birşey yok 🥺🙄
yagizegemom SaHil_Hayat mesaj atma şansın yok mu canım o zaman hareketlerini takip et hareket ediyorsa sıkıntı olmaz demişti doktor 🥰
Didoun SaHil_Hayat ama daha haftanız da erken ben 30 dan sonra kafası popişi ayırt ederdim. Şimdi ikinci hamileliğim biraz göbek bölgem yağlı gibi karnım yumuşacık geliyor ama bizim daha epey minnak
SaHil_Hayat yagizegemom bugün etmedi sabahtan beri artık merak edip zelzele yarattım içerde sonra oynadığını hissettim şükür ♥️
SaHil_Hayat Didoun göbeğim baya var ama top gibi oldu bu göbeğe bu yumuşaklık tuhaf geldi ama kişiden kişiye değişiyormuş demekki
Didoun Elvancn annekuzusu_ benim hamileliğimin 34. Haftasında aşırı sertti doktorum karnınız çok sert bu iyi değil demisti. Hissetmedigim sancı çıkmıştı. Öncesinde yumuşak sonrası sertti ondan ayırt etmiş olabilir. Her bebek farklidir belki