Berenefsa Kızlar hamile kalmak için folikasit kullanmayı düşünüyorum adet düzensizliğim olduğu için hamile kalamıyorum sizce hamile kalmam için folikasitin faydası olurmu hamile kalmam için
Dmlclk Berenefsa canım hamile kalmandan ziyade bebeğin beyin gelişimi için çok önemli folik asit ama gebeliğe bir etkisi var mı bilmiyorum
AyFa1608 Berenefsa olur yumurta kalitesini artırıyor folik asit. Bende gebelik düşündüğümde 3 ay önceden başladım
Eyzzz Berenefsa soğan suyu kürünü deneyebilirsiniz, arkadaşım o şekilde hamile kaldı. Ancak hamile kalmadan önce kullanılması gerekiyor, adet söktürücü olduğu için . Hamilelik ihtimali varsa kullanmamalısınız 😌🙏🏻
AyFa1608 Berenefsa hayır bi yan etkisini görmedim ben. Vitamin sonuçta çok bi yan etki yapacağını sanmıyorum
AyFa1608 Berenefsa adetin düzensiz de hayıt suyunu öneririm. Benim pcosum var adetlerim çok düzensizdi. Hayıt suyunu içtiğim zaman gününde gelirdi adetim. O da yumurtalıkları güzel çalıştırıyor
Berenefsa Suelnur_svm doktor ultrason ile baktıgında sıkıntın yok dedi hormon testimde de sıkıntı yok sadece adetim evdendikten sonra çok düzensizleşti
Suelnur_svm Berenefsa canım ben de çok erken hastalanıyordum doktor duphaston ilacını verdi çok şükür adetim düzene girdi
Berenefsa Eyzzz doktorum bana ilaç vermişti adet düzensizliği için ama dogum kontrol hapı çıktıgı için bıraktım sonuçta adet için kullanıcam hamilelikte bi alakası yoktu doktora gitmemin ne biliyim iyice kafam karıştı
Berenefsa AyFa1608 inşallah bugün bende gidip doktora yazdırıp almayı istiyorum kullanıp faydasını görmek isterim açıkcası yani
Berenefsa Suelnur_svm benm takvime göre geç oluyor normalde 2 gün önce olmam lazım kasık ağrım vardı 4 gün öncesinde ve mide bulantım vardı olmadım hala kim bilir ne zaman olurum 😕
AyFa1608 Berenefsa canım doktora yazdırırsan sadece folbiol ü veriyorlar. Onun içindeki mg daha ağırmış. Alablirsen eczaneden direk parayla al. Ben folidoce kullandım hep
AyFa1608 Berenefsa aktarlarda var. Mecit efendi min hayıt suyunu kullandım. Alırsan onlar tarif ediyor zaten ama çaybardağının 4 de 3 üne hayır suyu koycan. Üzerini normal suyla tamamlayıp sabah akşam birer bardak içecen.
Berenefsa AyFa1608 kan vermeye gidicem bugün ordan eczaneden direk alırım o zaman normalde de direk alıcaktım ilk defa kullanıcagım için kararsız kalmıştım çünki reçetesiz verirlermi vermezler mi diye dediğiniz gibi yaparım
AyFa1608 Berenefsa inşallah canım. Şifa Allah tan kul vesile.. inşallah faydasını görür, en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın🥲