Merveeemelekkk Çam ve sakura şehir hastanesinde gebelik takibi yaptıran var mı varsa memnun kaldığı doktor ismi verebilir mi 😊
ilknursarenacar Merveeemelekkk merhaba ben gebeliğin başından beri gidiyorum hep aynı doktora denk gelmek zor ama her gittiğim doktordan memnun kaldım ilgileri güzel ultrason kağıdı da veriyorlar.
Merveeemelekkk ilknursarenacar hangi doktor ismi var mı ona göre randevu alıyım evet sürekli değişiyormuş ama benim için iyi olsun ilgili olsun istiyorum
ilknursarenacar Merveeemelekkk can tercan’a gittim Emrullah akay’a gittim şimdi de İlteriş yaman’a randevu aldım 17’sinde genelde erkek olanlara aliyorum kadın doktorlar biraz daha ilgisiz davranıyor
Merveeemelekkk xxelifxx randevu yok anca bugün aradım 3 hafta sonrasına bulabildim ve istediğim doktor değil ama en azından bı gidip bebeği görmek için mecbur aldım inşallah memnun kalırım teşekkür ederim size de 😊 Ali Utku öz varmış randevu ona aldim
xxelifxx Merveeemelekkk bu zamana kadar ilgisiz kimseyle karşılaşmadım umarım memnun kalırsınız sizde. Sağlıkla gelsin bebişler