Tatli2 Imom omega kullanıyorum. Demir takvıyesı o yuzden gerek duymadı doktor. Ama içim rahat etmedi. Demirim sınırda cok yuksek degıl. Bu sekılde olan varmı. 22 haftalık su anda
2022bebeki Tatli2 Ben ikisini birlikte kullandm çünkü yeterli gelmedi cok düşüktü demirim. 30. Haftadan sonra sabah aksam demir gece de imom aldim
Aynenkanka Tatli2 ımom değil ama ocean mummy kullanıyorum ben de omega üç olarak, demirle beraber kullanıyorum. Bence alın kan değerleriniz için önemli sınırda çıkmış zaten
busegv Tatli2 ben hem ımom kullanıyorum hem gynferon kullanıyorum. Demir eksikliği var benimde ikisini bir kullanıyorum
AsyaveAnnesiii Tatli2 bende 16.haftadan beri imom omega, ferrum ve devit3 kullanıyorum geçen haftadan itibaren ferrumu sabah akşam kullanmaya başladım
DerinDuru Tatli2 ben vitamin desteği ocean mumcu kullanıyorum demir ilacı da ayrı ferrum verdi doktor ilk hamileliğimde de bunları kullanmıştım iyi geliyo
rncst Kan değerlerinizde ki hgb kaç? Bn ikisini de kullanıyorum çnkü kan değeriniz güzelse o yüzden gerek duymamıştır
rncst Tatli2 bnimde 11 hem demir hem imom kullanmamı söylemişti kullandığınz kan ilacında takviye varsa ondan vermemiş olabilir