elvinimmm guzelanne01_ ben 32+0 haftalık oldum hazirliklarimdanda birtek kendime alacaklarim kaldi onuda bu ay alip bitircem sonrasinda da yikama islemine baslicam
ArvenMom guzelanne01_ ağrılı ama bi o kadar da güzel kızımın günden güne büyüdüğünü görmek 26+1 olduk kıyafetleri bayası bitti 1 hafta sonra yeni evime geçicem o zaman da odasını ayarlıycam mart sonuna kadar nisanda da ütülenir düzenlenir herşeyi sonra fındık burunlumu beklemeye başlarım 🤭💖🧿
guzelanne01_ elvinimmm sen bitirmişssin canım maşallah darısı bana Benim hazırlığım bitti zaten kızımdaki herşeyi saklamıştım ortak renkti çoğunluğu bir çok kıyafetide etiketiyle duruyor ☺️peşiği odasıda hazır hepsini kaldırmıştım ☺️
Semanur0902 Bizde 23+0 olduk kızımız geliyor Allahın izniyle, ben kendime engel olamayıp bir sürü alışverişini tamamladım 😂
Daisy0000 Semanur0902 Bende 24+5teyim ,odası eşyaları ,tırnak makasına kadar herseyini aldım 😁 Allah esirgesin bir durum olacaksa ,doğduktan sonra da olabilir.. O yüzden erken aldığımı düşünmüyorum
Semanur0902 Daisy0000 bende öyle düşünüyorum canım iyi yapmışsın, Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize ♥️