goker16 Prilam kullanıyorum ama acayip uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum Zofere mi geçsem sizce ?? Zofer hap kullananlar yorum yapabilir mi
Zeeynep1 goker16 kac aylıksız. Ben prilam kullandım ilk 3 ay ama hiç etki etmedi kurmaları m hiç bitmedi sonra 4 aylik olunca Dr zafer verdi o çok iyi geldi o içmediğim de yine midem bulanır kusuyordum 7. Ama kadar kullandım o zaman bitti bulantilarim biraktim
arirangg goker16 Eğer Prilam bulantını geçirmeye yetiyorsa gece yatarken 2 tane Prilam iç. O zaman sabaha uyku etkisi pek kalmıyor.
Ezgikrkl goker16 Zofer 1 kutu kullandım hiç fayda etmedi sonra araştırdım herkes prilam kullanmış bende yazdırdım doktoruma 1 kutu bitmeden mide bulantım geçti
goker16 Bal_1604 2.ay doktorum verdi 9.aya kdr kullanabilirsin bi zararı yok dedi ilk defa şuan duydum zararlı olduklarını
Elvanmirza Merhaba bende prilam ve zofer kullandım 5 aya kadar zofer daha etkili tabikide ama kabızlık yapıyor çok o onun dışında bı şikayetim olmadı doktorumda o konuda uyardı sadece kabızlik yapar diye . bir tek zoferden fayda göre bildim şuan 7 aydayim ama halen mide bulantısı yaşıyorum ara ara kullanmaya devam ediyorum😞
Sahnedekimadam Prilam direkt gebeler için kullanılan bir ilaç , ilk aylarındaysan uyku sebebi prilam değil hormonların , geçiyor bir süre sonra :) etki ediyorsa zofere geçme derim
Zeeynep1 goker16 canım sen priliam kullan bence geçmezse öyle zofer kullan çünkü önceliği priliam veriyor doktorlar.
Bal_1604 goker16 zoferi Internet üzerinden arastirdiginizda bile görebilirsiniz zararını doktorlar önceliği prilama veriyor bende prilam kullanmanızı öneririm sabredin bı sure sonra inşallah gecicektir bulantiniz
Denizkaramuk goker16 Bana prilam işe yaramadı bu yüzden doktor zofer verdi prospektüsünü okuduğumda ilk 3 ay kesinlikle kullanılmamalı yazıyordu yarık dudak riski cokmuş hem ilacı kullanmadım hem doktoru değiştirdim
goker16 Bal_1604 zaten prilam kullanıyorum 1 aydır her gün . Ama çok uyku yapıyor yan etkisi fazla . Oyuzden zoferi kullanmadım bilmiyorum ona mı geçsem dedim
Bal_1604 goker16 her bulantı ilacı uyku yapıyor diye biliyorum araba tutması için kullanılanlar bile siz bilirsiniz tabiki yinede ben sadece fikrimi söyledim 😌 ben hala prilam kullanıyorum doktorum onu bile bırakmamı istiyor ara ara bulantı yaşıyorum
Bkmcnkr goker16 onzyd vermişti bana doktorum. Anında kesiyordu mide bulantımı. Doktorunuza danışın isterseniz
Demet4_4 İlk kızımdada 3 kutu zofer kullandim 2. Hamileligim şuan yine 3 kutu zofer kullandim bi zararını görmedim çok şükür
Denizkaramuk sseydanur  ZOFER Hamilelik İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Gebeliğinizin ilk üç ayında ZOFER kullanmayınız. ZOFER bebeğinizin yarık dudak ve/veya yarık damak (üst dudakta ve/veya ağzın çatısında açıklıklar veya yarıklar) ile doğma riskini artırabilir.