Minezra Papatyaaa__ ay çok şükür ne mutlu rabbim nasip etsij sağlıkla isteyen herkese içinde de bana canım kızlarında ve bunda değişiklik varmı
Saglamcemile Fgbebek-1 benim cınsıyet belli degil ama bebek hep midemin altında duruyo aşagıya inmiyor sizinde olemı acaba
Fgbebek-1 Saglamcemile ben 25 haftalık oldum kasıklarım da ve alt tarafa doğru vuruyor ama son 1 haftadır midemin oralarda gibi ☺️ Sizin kaç haftalık belli değil acaba
Minezra Papatyaaa__ ama şöyle bence 2022 senesinde kalanlar için olabilirmi erkek senesi 2023 de hamile kalanlar cinsiyet öğremmesi için çok var 😅
Crnryyn01 Ao526- Çin ve Rus a göre benimde erkek çıkıyor. Doktor da tam 13 te bişey diyemedi sadece kıza benziyor dedi. Kesin mi dedim. Hayır daha erken dedi. bi tane kızım var inş Buda erkektir
Smeyye_9195 Saglamcemile Bana 12+3 te doktor %90 erkeğe benziyor dedi ama 10 gun sonra netlestirelim dedi 10 gün sonra 13+6 da gittim net kiz dedi 😄 ama hala tedirginim
hilalklkn Smeyye_9195 bi dahaki sefere öyle yapıcam 😂😂 Zaten artık yıldım sürekli gidiyorum öğrenemiyoruz 😂 Detaylı ultrasonda öğreniriz diye umuyorum 😂😂
Annesininkuzusu06 Saglamcemile banda öyle dendi kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi benimde eşim erkek istiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun