Cyd silakabadayi ben bi sorun yasamadim hamilelikte cok oluyormus bi arastirin illa satanbirini bulursunuz gecmis olsun
Cyd hayathayal bende hic yoktu yada icerdeydi bilmiyorum disari cikti 2 parca halinde 1 haftadir kullaniyorum ne aci ne kanama nede basur kaldi banada arkadasim onerdi o hamileyken kullanmis
Cyd mehtap_28 dojtorunuza danisip dedigim kremi bi deneyin ben çok memnun kaldim arkadasim ameliyat olmaktan kurtuldu valla
Brlgry Cyd benim elimdede mevcut o krem ama ilk defa duyuyorum sizden hemoroid için kullanıldığını ben o krem yasak diye biliyordum 🤔
Cyd Brlgry valla bilemiyorum kullanacaklar tabi ki doktoruna danissin benim cok yakin arkadasim ameliyatlikti hamileyken daha kotu oldu kullanmis çok faydasini gormus onerdi aldim bende memnun kaldim
deletedmom6295 Cyd buyrun benim. uzun süredir kabızlık sorunum nile yokken bir sabah uyandım ve artık iki değil üç memem var🙈hamilelikte artan basınçla yaşanabiliyor dedi doktorum
deletedmom6295 Cyd ona da hindistancevizi yağı sürüyorum. bulduğum herşeye sürüyorum zaten dudak çatlağı göğüs göbek hemoroit ağız aftı diş eti şişmesi. büyük bir aşk yaşıyoruz hindistancevizi yağıyla 😀
Cyd mehtap_28 valla ameliyat yerine denemekte fayda var arkadasimin çok kotuydu ameliyatlikti 1 senedir hic birsey yokmus
CiHal Cyd yorumlarınızı okudum dün biraz sürdüm ama felaket yakıyo dayanamadım agrısına normal mi bu kremi sürdükten sonra yanmasının artması