Esram_lina Canlarm merhaba ben çocuk düşünüyorum sizce önce bi muayene olmalı mıyım kan testi vs. Bu süreçte neler önerirsiniz?
Daisy0000 Esram_lina Önce kadin doğumdan randevu alın ,gebelik düşündüğünüzü söyleyin,alttan muayene ediyorlar ,gebeliğe engel bir durum olup olmadığına bakıyorlar. Folik asite başlamadıysanız başlayın
Tuana34 Esram_lina vitaminlerine troide kesinlikle bakılması gerekiyor gebelik başladıktan sonra kullanmaktansa sağlıklı gebeliğe başlamak adına
Tugce_acrr45 Esram_lina folik aside başlayıp yumurtlama günleri takip et canım o günlerde ilişkiye gir
minigin_annesi11 Esram_lina kadın doğuma git gebelik planınız olduğunu söyle tahlillerin vs yaptır gerekiyorsa takviye almak istediğini söyle vitamin vs folik asit yazıyor zaten hemen sen de başlarsın gebelikten iki ay önce başlaman gerekiyor diye biliyorum folik asite ben öyle yapmıştım kansızlıktan şüphelendik hamile kalmak istiyordum gittim hiçbir sıkıntı yok değerlerin iyi dedi folik asite başladık ve 2 ay sonra da müjdesini aldık bebeğimizin.. planlı gitmek çok güzel bir şey hayırlısı olsun hakkınızda..
Esram_lina Daisy0000 3 ay önce gittim alttan muayene etti hiç bir sorum yok dedi ama kan tahlili de yapması gerekmiyor muydu sence
Daisy0000 Esram_lina Bana yapmamışlardı, gebeliğe engel bir durumumun olmadığını söyleyip,folik asit yazdılar.Rahim duvarın kalınlaşmış vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor dediler,Zaten 2hafta kadar sonra da hamile olduğumu öğrendim
Suelnur_svm Merhabalar başlangıç olarak güvenebileceğiniz kadın doğum uzmanına danışmanız gerekiyor yumurtalıklara değerlerinize vb aynı zamanda eşiniz de kontrolden geçiyor doktorlar takvim yapabiliyorlar her şey bi yana Rabbim doğru zamanı biliyordur hiç stres yapmayın hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz
Aysegul-ugur Esram_lina gebelik testi gibi testler var ovülasyon testi diye geçiyor. Regl günün bittikten sonra hergün aynı saatte yumurtlama ve çatlama görene kadar yapılıyor. İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından alıp memnun kalan çok arkadaş var burda da. Ondan alıp deneyebilirsin. Tam günün görmüş olursun
Tugce_acrr45 Esram_lina ben uygulamaya göre bakıyordum canım adet takvimiydi benimkinin ismi bende ve arkadaşlarımda işe yaradı inşallah sende de yarar
Sydah Esram_lina ezcaneden ovülasyon testi var istersen adres ver bende kalmak için aldım bir kutu 5 tane mi var ne oda gerek kalmadan hamile kalmışım meğer 😀 elimde kaldı göndeym sana işin görülsün 😇
Mine34 Esram_lina ben alttan muayene oldum bi sıkıntı yoktu çok şükür folikasit kullandım yine olmadı yine gittim kan verdim guatr var dedi biraz engelmiş gebe kalmaya bi ilaç verdi dört aylık bir ilaçtı ilacı kullandığım ikinci ayımda hamile kaldım şuan 17 günüm kaldı doğuma 😂
Berenefsa Esram_lina Ben de düşünüyorum adet gecikmesi için gitmiştim ultrason ile bakıp o gün adet oldugum için ilk gün oldugundan hormon testi yaptı ve şükür bişey çıkmadı isterseniz gidin sizde inşallah bir sıkıntı çıkmaz bende sorun yok adet gecikmesi var sadece sanırım o yüzden olmuyor benim 😌
Sila66 Esram_lina kadın doğum doktoruna gıdılmelı oncelıkle muayene olunmalı doktor hormon testine de bakabılıyor ona göre. Hareket ediyor folık asıt veriyor günler söylüyor mesela
Kubraalp Sila66 doktora gittim muayeneden sonra bana folik asit verdi ve onu 9 ay kullandırdı. Başka bir doktora gittim çok fazla kullanmışsın dedi. Va hala 1,5 senedir hamile kalamıyorum. Eşimle hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen
Gonca_ergn Esram_lina bendede esimdede bir sıkıntı yoktu ama 2 günde bir iliskiye girdim hiç aksatmadan çatlama ne zaman olur belli olmuyor ovulasyon testi almadim hiç 3 düşükten sonra genetik testi yaptık kanımda pıhtı çıktı şimdi 28+6 gebeyim 🤗🤲 nasip oldumu oluyor Allah tüm isteyenlere nasip etsin 🤲 4 yıllık evliyim
Busraaa1014 Gonca_ergn Merhaba kan pıhtısı duyunca hemen yazıyorum herkese 😊 Süreç nasıl geçiyor merak ediyorum