Mirayyymmm Merhaba anneler suan 32+6 hamileyim ay olarak kac aylık oluyo bilemiyorum dr nin dedigine görw 24 aralik günüm bitiyo ama suan 8 aylıksın dito nasıl oluyo anlamiyorum heaaplıyorum kaynanam yanlıs hesaplıyosun diyo kafayı yiyicem yardımcı olurmusunuz lütfen
Yunel Mirayyymmm canım benim doktorumda 30 hafta ve sonra 8 aylıksın demişti yani sen şuan 8in içindesin
Merve198i88 Mirayyymmm canim doktorlar 40 hafta üzerinden hesapliyo bu da 10 ay yapiyo artik ay degil hafta hesabı yapılıyo soranlara kac haftalik olduğunu söylemek daha mantikli😊
Denizkizi Mirayyymmm Ayni sorun bizde de var sorma bizde cozemedik 😒😒 Kayinvalidem 9. aydayiz diyor ama sanmam dogum tarihi 10 aralik 😂😂
Braalayan Merve198i88 40 hafta 10 ay yapmıyor 40 hafta 40*7=280 gün yapr bu da 9 ay 10 güne denk gelir. Gün sayısına göre gebeliğinizin ayını hesaplayabilirsiniz
Tutim Mirayyymmm canım instagramda doktor zahide kücük var o tablo yapmıştı bunun icin bende oradan sonra cözmüstüm kac hafta kacıncı aya geliyor diye ben şuan 30+1 deyim orada 7.ay yazıyodu ocakta da dogumum olacak insallah 🙏🏼
Tutim [bilinmeyen] evet canım 40 oluyor 2 gün önce doktoruma gittigimde de haftam tabloyla uyumlu cıktı Linki bırakıyorum oradan bakabilirsin https://www.instagram.com/p/Bov2fPUhVLY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xvhavdtrz22o
ttgb38 9 ay 10 gün olayı kafa karıştırıyor maalesef bende bunu doktoruma sordum 9 aydan sonraki 10 gün 10. Ayın içinde olduğumuzdan oluyor yani 9 ay full bitiyor 10. Aya geçmiş oluyoruz 😂 Bende şuan 34 üm yani 9 aylığım
BetlBalc Mirayyymmm 32 hafta 6 gunluk hamilesin . 32 hafta 32✖️7=224 gün yapar 224+6=230 gun eder yani totalde 230 gunluk hamilesin aya vurunca da 230:30=7 ay 20 gunluk hAmilesin canim hesaplayamayacak bisey oldugunu dusunmuyorum 💁🏼♀️
Aksa_korkmaz Mirayyymmm boşver milleti ya bana da sen yanlış hesaplıyorsun diyorlardı. Son ayıma girdim. Dün uygulamada bile son ayınızın tadını çıkarın yazıyordu ama insanlar garip
TubaSbArsln Mirayyymmm şimdi 33+2 olmuşsun 7ay 23 günlük gebesin cnm yanı 8 inci ayin içindesin 8 inci Aydan gün alğyorsun 1 hafta sonra 8 bitiyor 9 uncu Aydan gün alacaksın 👍👍