rachelgreenn Kızlar aklıma bir şey takıldı. Gebeliğimin ilk başında hcg ölçtürmek için kan verdim ilçe sağlık ocağında ama çok küçük bir ilçede yaşıyorum ve kan sonuçları genelde yanlış çıkıyormuş tsh da yüksek çıkmıştı. Bana doktor ilaç verdi düzenlesin diye 1 hafta kullandım daha sonrasında ben kan sonucuma güvenmediğim için başka yerde tekrar kan verdim ve bu sefer normal çıktı doktora söylediğimde ilacı bırakmamı söyledi. Ama ilaçtan mı düştü yoksa normalde de düşük müydü bunu anlamadım. İlacı kullanmıyorum şuan ve içime kurt düştü acaba bir şey olur mu diye. Bu konuda bilgisi olan var mı??
Lina-Annesi rachelgreenn valla aynen o kurt bende de var Bende bilmiyorum sonuç doğrumu yanlış mı. Ilaci kullanıyorum.
Tugbayildiz21 rachelgreenn kesinlikle 2 kezdir aynı şeyi yaşıyorum sağlık ocağında yüksek çıkıyor hastanede düşük normal değerde çıkıyor. Beklediği için orada yüksek çıkıyor sadece ona gücenip ilaç kullanmayın tekrar ölçtürün
rachelgreenn İlk değer 3.61 ikinci değer 1.90 1 haftada bu kadar düşmemiştir ilk kan tahlili yanlıştır diye düşünüyorum sizce?
Melissatg rachelgreenn sağlık ocakları kanı beklettiği için sonuçlar yanlış çıkıyor aynısı basıma geldi ama siz bence ilacı kullanmayı bıraktıktan iki hafta sonra güvendiğiniz bir yere test yaptırın o zaman belli olur
Sahnedekimadam Sonuçlar yanlış çıkıyor diyemem , benim sağlık ocağımda doğru çıkıyor çünkü :) ilaç etkili olmuş daha mantıklı geliyor.İlacı kullanmanın zararı olmaz , için rahat olsun 😊
rachelgreenn Sahnedekimadam şuan 18 haftalık hamileyim ilaç 1 hafta kullandım 1 haftada 3,6 dan 1,9 a düşer mi ki?
Sahnedekimadam rachelgreenn Bende de troid var benimki düşmedi ama burdan bi arkadaş düştüğünü söylemişti.Üzülmüştüm hatta ben aylarca kullandım düşmedi diye 😬 olabiliyor yani 2 ayı geçik kullanıyorum kaldı ki 1 hafta kullanmışsın asla zarar görmez bebeğin
Esra2526 rachelgreenn düşer benim 3.38 çıkmıştı 3 haftada 0.98 a düştü ama doktorum ilacı biraktirmadi devam ediyorum
rachelgreenn Kızlar tekrar ölçtürdüm ilaç kullanmıyorum o zamandan beri 1.53 çıktı yani sağlık ocağındaki ölçüm yanlışmış🙈 iyi ki kullanmamışım yani gerçi bir zararı olmazdı ama ne kadar iyi de olsa ilaç almak istemiyordum
rachelgreenn Lina-Annesi evet canım zaten çok küçük bir ilçede görev yapıyorum sağlık ocağında çok bekletiyorlar kanları diğer ilçelere gönderiyorlar o yüzden bazı sonuçlar yanlış çıkıyor demişlerdi bana gerçekten yanlışmış
Lina-Annesi rachelgreenn ben belki yarın hastanede acil bölümünde yaptırırım. Bende takıntılı biriyim zaten