babyc Kızlarr şuan 8 aylık gebeyim ve eşim doğumu memlekette yapmamı istiyor..12 13 saatlik bi yolculuk ve benim hem suyum çok fazla hemde yolculuklarda aşırı midem bulanıyor baygın gidip geliyorum resmen bebeğe veya bana birşey olur diye karşı çıkıyorum eşime fakat fayda etmiyor napmalıyımm
ArvenMom babyc riskli olabilir doktoruna gitmelisin ve yolculuk yapamıycağına dair bir kağıt versin veya eşinle git ona söylesin
AzraFarah babyc ben 33-34 haftalık iken 17 saatlik yolculuk yapmıştım, çok şükür bizim bir sağlık problemimiz yoktu ama yolculuk hamile için çok zor,hiç tavsiye etmem. Doktoruna muhakkak söyle canım, eşine de ne denir bilmiyorum
Sefanur_00 babyc canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
babyc ArvenMom kendisi sırf annesine kavuşup tatil yapabilmek için beni tehlikeye atıyo da umursamıyo
Tubag1 Sefanur_00 Gerçekten dan diye böyle mi söyledi bazı doktorlar cidden salak kalbini ferah tut ablam 7. Haftada duymuştu sen de duyarsın hayırlısıyla 🤲🏻
ArvenMom babyc salak desem eşine ayıp olur mu bilmiyorum ama ağzına kürekle vurmalık sana yazık değil mi 🤦🏻♀️
Sefanur_00 babyc doktorumu değiştireceğim doktor beni çok korkuttu sağlık gebelik gibi görünüyor bir dahaki geldiğinde de duyulmazsa gebelik sonlandırılması gerekiyor diyerek 🥺
ArvenMom babyc valla diret yavrum gerekirse canından mı önemli nasıl yolculuk yapıcaksın sırtın belin bacakların ağrıycak bebek içerde rahatsız olup durmuycak az insaf ya
babyc Sefanur_00 Bencede tek bi doktora bağlı kalıp karar verme inşallah bebişinin kalbinin o güzel sesini en yakın zamanda duyarsın aşkım 💖