Kubra-2363 Sedosh açıkçası normal doğum destekli bir doktor eğer anne bebekte buna uygunsa seni daha cok normale yönlendiriyor fiyatlandırmayı doktorlardan öğrenemezsiniz vezne yada hastane bilgilendirmeden öğrenmeniz gerekiyor
Sedosh Kubra-2363 peki o hastanede sistem şöyleymiş kim nöbetçiyse o doğurtuyormus kendi doktorunuzu çağırırsanız 5000 bin tl extra ücret ödüyormuşsunuz bilginiz var mı acaba?
Kubra-2363 Sedosh gece doğum olursa evet öyle oluyor yani bu bütün özel hastanelerde geçerli mesai saatleri dışında gelen her doktor ekstra ücret alıyor
Kubra-2363 Sedosh o hastaneye özel bişi değil yani çevremdeki bütün doğum yapan özel hastanede tanıdıklarım ekstra ücret istediklerini söledi
OzGus Sedosh doğrudur o hastanede hastanın değil hastane personellerinin dediği olur i. Ben değiştirdim şahsen 32. Haftamda bir daha da uğramam
Kizimm1 incikinannesi iki kere gittim kendi vermedi bende unutmuşum açıkçası istemeyi daha önce gittiğim doktorlar direk istemeden veriyorlardı acaba vermiyomu diye düşündüm bu gidişimde ben istiyim ☺️
OzGus Kubra-2363 Kubra-2363 Ben son haftalarıma kadar yani şimdiye kadar oraya gidiyordum ama kuralları çok katı bir hastane asla hastanın tercihleri değil kendi tercihleri önemli babayı doğuma almıyorlar hiçbir sekılde odada hastane fotoğrafçısı dışında fotoğraf cekemiyorsunuz ve fiyatları biraz fazla size baştan söz verdik öyle olsun gibi bir durum da yok güncellenir güncellenmez zamı koyuyorlar
OzGus OzGus fotoğrafçısı desen işi bilmiyor bide gece doğum olursa mesaisini sen ödüyorsun sacmalık buna rağmen bir de diyorlarki babayla bebek karşılaşmasını musait olursak çekeriz
OzGus Kizimm1 hastanede hiçbir doktor numarasını vermiyor. Şansıma ben doğum fotoğrafçısıyım da başka doktorlar vardı tanıdığım başıma ne gelse onlara danıştım şimdi de onlardan biriyle devam edeceğim
Kubra-2363 OzGus sizin şansınıza gelmiş böyle bişi benim doktorumla gayet yazışıyoruz bir sorun olurca
OzGus Kubra-2363 iyiymis o zaman doktorunuz insiyatifimi davranmış demek çünkü hastane doktorlarımızın numarasını paylaşmıyoruz diyor
Mugeliya OzGus benim dr umda elif hanim en basinda vrrdi numarasini ve her yazdigimda donus sagliyor. Gerekirse ariyor
Tugbayildiz21 Mugeliya merhaba doktorunuz elif çiler eren mi? Memnun musunuz ve numarasını verip iletişim kurabiliyor musunuz acil durumda
Kubra-2363 Birkaç arkadaşım da farklı doktorlara giden arkadaşlarımda var onlar da aynı şekilde numara sorunu yaşamamıştı gittiğiniz doktorla alakalı bence tamamen
Tugbayildiz21 incikinannesi merhaba Songül hanımdan memnun musunuz? İletişim için numarasını veriyor mu?
semosderler Tugbayildiz21 benimde doktorum Elif hanım acil durumda gündüz sadece hizmeti var , aradığınızda asistanı müsaitlik durumuna göre yönlendiriyor
Mugeliya Tugbayildiz21 merhaba ben cok memnunum numarasini veriyor ve musaitlik aninda cvpta hemen veriyor
Tugbayildiz21 semosderler peki memnun musunuz? Esenler medipolden oraya geçeceğim de doktor araştırıyorum
semosderler Tugbayildiz21 Elif hanımdan çok memnunum tatlı dilli güler yüzlü ve ben sormadan o her şeyi söylüyor , soruları gayet güzel cevaplıyor