Be-ren Selam kızlar, 31+5 günlük hamileyim doktorumdan memnunum fakat değiştirmek durumunda kaldım. Medipol Bahçelievler de Derya Kanza Gül hanıma giden var mı aranızda ? Haftamdan kaynaklı bakılmama gıbı bır durum söz konusu olur mu?
Sabiaa Be-ren benim doktorum derya hanım. Çok memnunum Allah nasip ederse perşembe günü doğumum olucak. 2. Ayımdan beri onda takipliyim
EsiraK Be-ren ben oradan iki doktora gittim isim pek vermek istemiyorum biri aşırı kötü davranıyordu neden erkenden test yaptın ne gerek var belki çocuğun tutmayacak belki dış gebelik olacak die çok kötü yorumlar dışında pozitif bir kelime ağzında çıkmadı ikinci değiştirdiğim ise ayağımda nasır çıktı asla ilgilenmedi mesajlara aramalara cevap vermedi ben yinede devam ettim bir buçuk ay sonra domuz gribi oldum acilde yatarken çok kez aradım evim çok uzak diye arabamız yok die yakın hastaneye gittim. Oranın acildeki doktor kadın doktoruna bir sor bakalım ilaçları dedi çnku ayaklarım felç geçirmiş gibi ayağa kalkamiyordum çok zorlanıyordum cevap alana kdr eve gitmek istemedim çünkü benim için çok zordu git gel ve asla mesajlara ve aramalara cevap vermedi en son bir kez daha aradım hastam var beş dakika sonra dedi iki saat sonra ben aradım bir ilaç kullanım için oralı olmadı sonra asla ne aradı ne sordu bende gitmedim. Şimdi başka hastanedeyim ve doktorumdan çok memnunum. Doktor değiştirirken numarasını alırken bir sorun bence hastalık geçirdiğimde sizi aradığımda ulaşabilecek miyim diye çnku burası çok önemli bir konu sonuçta bir can taşınıyor. Umarım en iyi doktorlardan birini Allah çıkarır karşınıza.
Be-ren Sabiaa yaa ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah🌸 sezeryan doğum olacak sanırım değil mi ?
Be-ren EsiraK rica etsem doktor isimlerini alabılır miyim lütfen ? Bilmeden gitmek istemiyorum 🥲 şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz peki?
Esce Ben derya hocaya gidiyorum 600 tl muayene ücreti. İnanılmaz tatli ve bilgili, her aradığınız da ulaşabileceğiniz biri. 36+4 deyim bana inanılmaz güven veriyor.