prematureanne02 Merhabalar. Gebeliğin 10. Haftasındayım bugün birkaç damla kahverengi akıntım geldi progestan kullanmama rağmen. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Cnnttt prematureanne02 yoruldun mu veya yorulucak bi iş yaptınmı canım benimde 11. Haftamda gelmişti bende progestan kullanıyorum çok yorulmştm dolap silmiştim hiç beklemeden gittim kan idrar verdim şükür birşey çıkmadı alttan baktılar kanama alanımda yoktu bebek iyiydi yorulduğumu söyledim doktor olabilir dedi ve o gündür temizlik yapmıyorum
Milen7 prematureanne02 4, haftamdan beri kahve rengi lekelenmem var doktor önemsemedi bile, progestan yazdı, 7+2 deyim hala devam ediyor, bende alıştım zaten 🙂
Serpilinumudu prematureanne02 siz ne olur ne olmaz gidin devamını beklemeyin çoğu kişide olur kanama ama bazen de ters giden bişey oluyor yarın mutlaka bi acile gidin bence
prematureanne02 Cnnttt Aslında yorulmadım hatta sabah uyandıktan kısa bir süre sonra geldi ama bidaha gelmeyince doktora gitmedim internetten de araştırdığımda ilk aylarda olabilceği yazıyordu
Cnnttt prematureanne02 evet olabiliyor hatta ben çok erken öğrendim gebeliğimi 5 haftalıkkende oldu ama lütfen devamlı gelirse yakınında bir hastane varsa mutlaka git amacım korkutmak değil ne olur ne olmaz bebişe bişey olmasın Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
prematureanne02 Milen7 Genelde kahverengi leke sorun yaratmıyor gibi tabi buna ek ağrı yoksa daha sonra kanamaya dönmüyorsa . Ama insan yinede endişeleniyor😒