3pasaannesi Ahsen42 kanala girmemişti başı uzaktaydı işte ebenin müdahalesiyle indi ve daha hızlı açıldı çok hızlı oldu sonrası zaten çatal masaya zor yetiştim ayakta doğmasın diye koşturduk 🤭
Gulnar_95 @"Tugba_23″İlki normaldi buda normal olur ve ilke dair hic bisey hatirlamiyorum çok tirsiyom🥴
Tugba_23 Gulnar_95 inşallah kolay olur benimde ilk doğumum güzeldi ama 2 sene geçti üstünden şimdi 2.den korkuyorum biraz açıkcası
Tugba_23 Halimbey ay canım benim :)Benimde oğlum 24 aylık olmak üzere normal doğum bekliyorum ama ne olacak bilmiyorum dua edelim birbirimize inşallah
Kubraozkann11 37+3 oldum bugün çatı muaynem yapıldı normal doğum için hiç bir engel olmadığı ama bebek doğum kanalına inmemiş ve şu 3100 gram karnımda ara ara sertleşmeler oluyor ara sırada genelde sabaha karşı kasıklarım da ağrı oluyor
Eymencan47 Ahsen42 canım az önce geldim hastaneden kasılma şikayetiyle gittim doğumhanede nst ve açıklığa bakıldı 4 cm açılmam vardı yatış önerildi kabul etmedim evde sancımın artmasını beklicem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahsen42 Eymencan47 allah çok heycanlıııı Hadı ınsallah ağrısız güzel bı doğumun olur dualarım senle bebeto haberını sabaha alırız ınsallah 🫶🏻🫶🏻🤲🤲
Eymencan47 Ahsen42 saol cnm bakalım evde elimden geldiğince plates falan yapıyorum artık oğlum ne zaman gelmek isterse 😇🥰
Eymencan47 Ahsen42 yok cnm doktor muaynem var dı şimdi geldim oda iki gün içinde gelmezse yatışını yapalım dedi inş evde baya açılırım öyle giderim 🤲🏻🤲🏻😇
Eymencan47 Ahsen42 sadece kasılmam var birde aşağıya doğru baya baskı hissediyorum yürürken çok fazla sertleşiyor karnım ağrı çok nadir oluyor zaten o yüzden yatış istemedim ağrımın olmasını beklemek istedim fakat doktor son iki gün verdi 😥
Ahsen42 Eymencan47 ayy bol bol çömelme yap ıyı gelıyormus ınsallah gönlünce bı doğum olur ya dua edıyorımmsana 🤲🤲