Bsr-shn123 Kızlar suyum sınırın cok cok üstünde bu şekılde gebelık gecırıp sağlıklı doğum yapan varmı 31. Haftadayım
betul22 Bsr-shn123 birsey olmaz korkmayın bol bol su için benim bebegiminde suyu fazlaydı düzeldi zaten 30.haftalarda sulari fazla olabiliyor dikkat edin şekere unlu şeylere geçer suyun az olması tehlikeli çok olması önemli değil
Ada-Uras-Asya Bsr-shn123 29 haftada benmde öyleydi tatlı tuzlu meywe hamur işi hepsini kestim dikkat ettim bol su içtim 34 haftada normale döndü atlattık şizde dikkat edin hemen atlatılıyor
Ledeyna21 Bsr-shn123 yediklerinize dikkat edin tatlı ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten kaçının düzelir inşallah
yanlisanlamaama Bsr-shn123 benim de fazla ama ben tatlıyı ve meyveyi fazla yiyordum son 1 aydır tatlı, meyve ve hamur işi yemiyorum protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum kontrolde ne çıkacak bakalım inşallah azalmıştır
Ada-Uras-Asya Bsr-shn123 olur mu benim doktorum dedi eğer suyu böle olursa erken doğum olur tatlı tuzlu hamur işi meywe kes dedi kestik düzeldi çok şükür