Busra4598 Göğüs pedi kullanan var mı kullanmaya gerek var mı işe yarıyor mu bide hangi markanın kullanmak lazım
caglauckaya Busra4598 yaramaz olur mu çok faydasını gördüm Lansinoh en iyisi baby me olan çok akıtıyor beğenmedim
Eemoom Busra4598 e bebekten almıştım. İlk zamanlarda özellikle işe yarar bence. Yoksa sürekli üst değiştir. 100 lü paket almıştım. Yeterli oldu
Feyza03 Busra4598 Yıkanabilir kumaş ped kullanmıştım ben en güzeli , bazen de Lansinoh marka kullandım. Diğer markaları beğenmedim.
Mervegnccmz Lansinoh 100 adet 188₺ Uni baby 60 adet t 60₺ We baby 40 adet 40₺ Lansinoha o kadar para vermeye gerek varmı ?
Gizzgzz Mervegnccmz arkadaşım wee baby kullandı berbat bişey akıtıyor ha pedi takmışsın ha takmamışsın
Feyza03 Gizzgzz Çok net anımsayamıyorum beş sene olacak kullanalı. Gümüş kapakla birlikte kullanıyordum sızdırma yaptığını pek hatırlamıyorum. Ama çok rahat etmiştim, diğerleri bir süre sonra kaşındırmaya falan başlıyordu.
Mlkengn Busra4598 bende 4 sene önce kızım da lansinoh almıştım çok memnundum öyle de devam etti. Takmayı unuttuğum zaman bi kere dışarıda hep göğüs uçlarım süt lekesi olmuştu rezillik 😂😂😂🤦♀️
Gizzgzz Mervegnccmz keşke e bebek indirimlerin alsaydınız bunları güzel indirimleri oldu şubat ayında ben tüm eksiklerimi öyle almıştım
Busra4598 Lansinoh ben baktım diğerlerine göre pahalı ama en cok tercih edilen memnun kalınan o sanırım 100 lü alınca tekrar almaya gerek var mı ne kadar süre kullanılıyor acaba
pinarsabrii Busra4598 kesinlikle gerek var. 21 günlük anneden bildiriyorum. Sütler kıyafete çok taşıyor. Göğüs pedleri çok kurtarıcı. Mutlaka edinin