CansuBG Arkadaşlar yeni hamileyim bu zamana kadar hep jilet kullandım üst kısmı sadece epilasyon aletiyle alıyordum doğum zamanında rahat etmek için ağdaya gitmek istiyorum Trabzon veya çevre ilçelerinde önerebileceğiniz kuaför-güzellik salonu var mı?
nebakiyonkomikmi CansuBG Cidden bunun için post mu açtın ya son zamanlarda cidden saçma postlar çoğaldı
CansuBG nebakiyonkomikmi niye açmayayım hanımefendi yeni geldim ben Trabzon’a kendim de yapamıyorum öneri olarak bilen kişilerden hijyen açısından tavsiye almak istedim sizi rahatsız ettiyse yorum yapmanıza gerek yok
Ahsen68 Hijyen açısından temiz bir yer arıyor olabilir. Her kuaför eldiven takıyor mu ağda yaparken veya ağda yaptığı çubuğu defalarca kutuya daldırıyor mu? Bunlar normal zamanlarda da çok önemli ama hamilelikte daha da önemli oluyor.
CansuBG Ahsen68 anlayışınız için teşekkür ederim hanımefendi gerçekten bazen insanları anlamak zor olabiliyor yanlış bir şey sorduğumu sanmıyorum hepimiz kadınız anne ve ya anne adayıyız daha öncede bu konularda postlar açılmışken böyle tepki vermelerine şaşırdım ve üzüldüm gerçekten siz iyi ki varsınız🙏
CansuBG Kiraz53 hanımefendi Trabzon’da olanlara önerileri olabilecek kişilere sordum yuh demenizi gerektirecek bir şey sormadım forum da aratırsanız daha detaylı sorular bile sorulduğunu görürsünüz bu tepkinize anlam veremedim açıkçası