Ebrusevil Bebek bakım çantası almayi düşünüyorum alıp memnun kaldığınız ve nereden hangi model aldiniz kararsız kaldım annişler😊😊
Edanurusta Ebrusevil Genel olarak sürekli satılan modelin benzerini geçen e bebekte gezerken gördüm 60₺ ye ondan alacağım sanırım ben. Sitesinde de yeşil rengi var Banu&Mom anne bebek bakım gökkuşağı sırt çantası diye geçiyor fiyatı sitede 50
Bebegimibeklerken__ Ebrusevil BİM’e gelecek Cuma günü bi bakın isterseniz normal omundan takılan sırt çantası değil
Ebrusevil Edanurusta sitede bende görmüştüm canım ama yakından görmek nasip olmadı mağazaya da gittim ama denk gelmedim 😕
Ebrusevil bhdrrabia Magazada göremedim malesef yeni baktım siteye yeni modellerde gelmiş e bebege gormedigim için bir fikir yurutrmiyorum tatlim
ElifAbr Ebrusevil ben gördüm mağazada farklı renkleri de mevcuttu alip almamak arasında kaldım ben de ama alacağım sanırım
Elaylama Ebrusevil ben daha bugün ebebek'ten aldım. Kraft 1801 model. 199 tl'ye aldım. şirin baby'de 179 tl ama istediğim rengi yoktu. Çok cepli, iç hacmi geniş ve taşıması çok rahat bir sırt çantası.