1 mart gece 4.5 ta sancılarım başlamıştı ama düzensizdi günüm de vardı(38+3)nişanım da gelmemişti ben yalancı sancıdır diye düşünüyordum ama ne olur ne olmaz aniden suyum gelir diye hazırlıklarımı yaptım evi topladım doğum çantama koyacaklarım hazırdı ama daha günü var diye yerleştirmemiştim çabucak hallettim. Bu arada sancılarım sıklaşmaya başlamıştı eşimden destek alarak duşa girdim o arada açılmam ilerlemiş olmalı ki artık dayanılcak gibi değildi hızlıca küçük oğlumu hazırladık kayınvalidemlere bıraktık ama sabah trafiğinden yolda doğurcam diye korkmadım değil hastaneye vardığımızda 7.5 civarıydı hemen doğuma aldılar çatala çıktığımda suyum geliyordu doktorumda şansıma yeni gelmişti bana gerçekten güzel destek verdi 1 defa ıkındım olmadı ardından gücümü topladım 1 2 defa daha ıkınmamla balık gibi kaydı çıktı prensesim bir rahat nefes aldım o an Allaha şükrettim sonra göğsüme koydular mis kokusunu içime çektim o anda çektiğim tüm sıkıntılar bitmiş gibiydi bu kadar kolay ve hızlı doğum beklemiyordum 2 minik dikişim var sadece size bu yazıyı mis kokulu bebeğim kucağımdayken yazıyorum bu bir süreç ve geçiyor hamilelikte sadece bebeğinize odaklanın kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin o koca göbüşlerle uyumak eziyet ama uyuyun fırsat buldukça çünkü minik yavrular istesenizde uyutmayacak yanımda 1 gece annem kaldı çalıştığından dolayı eşimle üstesinden gelmeye çalışıyoruz inanın böyle daha kafamız rahat Allah herkese böyle sağlıklı bir avazda doğum nasip etsin🙏