Ftmaskr Kızlar yuvarlak olursa kız fasulye seklinde olursa erkek diyorlar ne kadar doğruluk payı vardır??
Nesnes28 Ftmaskr ben su damlası gibiyse erkek, fasulye gibi uzun bir keseyse kız diye biliyordum. Benim o şekilde tuttu oğlumun kesesi yuvarlak su damlası gibiydi şuan kızıma hamileyim onunda kesesi uzun fasulye gibiydi bilemiyorum belkide tesadüftür 🤭
[silindi] Ftmaskr Bence yok. Doktor bir ultrason resmi veriyor kese yuvarlak, bir veriyor kese fasulye şeklinde. Yani her resimde farklı
Ftmaskr Nesnes28 benimde yuvarlak şuan 2.gebeligim bir oğlum var ikincisi kız olsun istiyorum ama tabi önce sağlıklı olması 🙂
Nesnes28 Ftmaskr Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Dediğim gibi hiç anlamıyorum belkide tesadüftür arrkadasımda hamile onun kesesi yuvarlaktı kızı olucak.
Nesnes28 Sebnem9593 a.s hiç anlamıyorum aslında ama görünce icime erkek gibi bir his oluştu Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Sebnem9593 Nesnes28 teşekkür ederim 🌼 Bir kere de paylaşmıştım bir kişi de erkek demişti bakalım daha çok küçük 😀
Nesnes28 Sebnem9593 hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin sağlıklı bi şekilde ❣️🥰