Gzmmm123 Osi30 benden de istedi doktor devlete randevu bulup yaptıramadım halâ özel de mi yaptırdınız siz
hunilimom Osi30 evet ilk hamilelikte yapılan kan istekleri daha önce kızamık gibi hastalıklar geçirdiğini anlıyorlar
mayaden Osi30 yapılıyor canım gebeliğin başında, negatif çıkmış zaten hepsi, toksoplazma kızamık gibi şeylere bakıyorlar
Osi30 hunilimom Peki ben halen sonuçları gösteremedim doktora.Bu sonuçlara göre ne yapılıyor aşı falan mı?
Gzmmm123 Osi30 normal de de devlete mi gidiyorsunuz ben özele gidiyorum da doktor para verme devlette yaptır dedi doktordan rica edince yapar heralde yapmazsa diye korkuyorum
Osi30 Gzmmm123 yoo hayır devlete gidiyorum normalde.kendi doktorum istedi bu tahlili de.Ancak henüz sonuçları kendisine gösterme imkanım olmadı.
Sezgitas Gzmmm123 hamilelikteydi rutin testler bunlar. Ben de özele gidiyorum ama devlete gidince hemen yaptılar bunları
Gzmmm123 Sezgitas bende gidicem haftaya randevu ancak bulabildim doktora direk bunları istiyorum yapar mısınız mı demeliyim 😬
egesmommy Gzmmm123 ben bütün kan tahlillerimi devlette yaptırıyorum canım bu testleri her ay yapıyor bana toxoplazma yapmıyor bir tek diğerlerini yapıyor aile hekimine bir sor istersen
Gzmmm123 egesmommy sordum canım biz yapmıyoruz hastanede oluyor onlar dedi devletten randevu aldım rica edicem artık yapar inşallah
egesmommy Gzmmm123 hastanede kesin yaparlar asmler bir tuhaf birinin yaptığını bi diğeri yapmıyor zaten