Papatyaa_01 HaticeD ben 21de ilk doz 27.haftamda 2.doz aşımı oldum. Aramadılar normal kontrole gittiğimde aşıyıda yapalım dediler sağlık ocağında
Benvebebegim Esra0965 bulunduğunuz bölgede ki sağlık ocağında aşı var mı ? Burada bize aşı deprem bölgelerine götürüldü hiçbir sağlık ocağında yok denildi. Bende eczaneden aldım
Hatice_123456 Gebeliğin ortaya çıkar çıkmaz ilk ultrason kagidinla sen gidiyosun sağlık ocağına seni kayıt altına alıyorlar sonra aşı kartı veriliyor aşı kartında hangi gün gelmen gerekiyor yazıyor
Busel HaticeD ilkini oldum 25. Haftadan sonra galiba yine o ara aşılar toplanmisti 32yim gittim bugun aşı yok istersen eczaneden al dediler bilemedim bende napacagimi
Mre HaticeD ben de 20.haftamda olmuştum yanlış hatırlamıyorsam ikinciyi olcaktım ama aşıları deprem bölgesine gönderdikleri için sağlık ocaklarına bir yazı gelmiş bir tane aşı yeterli olur diye o yüzden ikinciyi olmadım zaten olmakta çok istemiyordum
Ceyda76 HaticeD 18haftada tek doz oldum gecmıste vardı uzerınden 5yılı gecmedıgı için gerek gormedıler .Doğum esnasında ne zaman nerde olur bılınmez bı doz da olsa vurulmakta fayda var