pnraks Reglime 5 gün var . Kramplar hissediyorum Bayadır ve meme hassasiyetim var. Ama belirtilerden herkesin söylediğine bakarsam akıntı da önemli bir faktör. Akıntı olmadan da hamile olabilir miyim Şuan reglim daha gelmedi
Dilsay pnraks Tam tersi benim hiç ama hiç akıntım olmadı..Hele ki adetime 4 5 gün kala hiç olmadı bir kere bile..
serpil1baby pnraks bende hiç akıntı belirtisi olmadı hamilelik belirtileri arasında çok sık görülmez bence.
Deletedmom_85 Önemli faktör değil. Kişisel farklılıklar herkeste değişkenlik gösterebilir. Akıntıyı baz almayın derim
pnraks Gizzgzz ben bir de kramplarımı yumurtlama dönemim bittiğinden beri hissediyorum çok farklı adet sancısı olmadığının farkındayım ama yaşamayınca da bilemiyor insan . Sizin ki nasıldı . 5 gün geçmek bilmiyor Şuan benim için test yapmak için çok erken 😥
Gizzgzz pnraks canım sabretmesini çok zor ben bekleyenlere inanamıyorum nasıl dayanıyorsun diye adete 6 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ve ya 7 8 gün kala kan ver
Gizzgzz pnraks bende öyleydim hamileyim dedim herkes dalga geçmişti sonra yüzlerine vurdum pozitif testi :)) çünkü evlendiği gün hamile kalmıştım kimse inanmamıştı :) pradoctor erken gebelik testi yap varsa çıkar rahat ol :)
Anonim16 pnraks Bende aynı durumdayım yumurtlamadan beri sol lasığım batma hafif ağrı şeklinde. Ama bende tam tersi gögüs hasasiyeti yok az az koyu beyaz kremsi bi akıntı geliyor. 10 gün sonra filan test vermem gerekiyor
Hatice_123456 Sık idrara çıktım kalbim nabzim çok hızlı atıyordu hissediyordum çok gazim oldu ilk belirtiler bunlardi bende bide meme hassasiyeti bide adet olacakmisim gibi alttan vurdu
Gizzgzz bsra4213 bir comfort bir prodoctor al ikisi de çok iyi sağlamasını yaparsın :) ikisini dene aynı zamanda
262223-- esmerella37 hafif süt kesiği gibi oluyor akıntısı tabi her insanda olurmu bilmem benimki hala devam ediyor 11+2 oldum
262223-- esmerella37 gaz sisnkinlik ve rahminde batmatlar varsa hafif sizlanmalar bir test yap istersen