ikicicek öncelikle inşallah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canim o nasıl bir saçmalıktır normal gebelikten şüphelenen yada riskli gebeliklerin çoğu mecbur kalinca acile gidebilir beta değerlerini öğrenebilir bende dahil hep acile giderek kan testi yaptırmışımdır kadın doğum içinde normal hastalık içinde hastaneye gidince kan veriyoruz aynı laboratuvara gidiyor testler ozamanda sonuçlar yanlış mı çıkıyor normal özel hastaneye gidiyordum ama 2 doğumu muda bursa yüksek ihtisas hastanesi ne yaptım ve insanın üzerine titriyorlar ben memnun kaldım He şartları var yok değil ama dikkatli davranıyorlar ben devlet hastanesine gitmiyorum hemsiresinden tut çalışanına kadar hepsinin burnu havada. Ben olduğum ilçe içindeki hastane için bunları söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın da bir soru sorarken bile insanı tersliyorlar sinir olmamak elde degil demem o ki şikayet edebilirsin ben daha önce yaptım çokta iyi oldu devlet hastanesindeki kadın doğumu sağlık bakanlığını arayarak şikayet ettim sizde edebilirsiniz