3kuzuAnnesiyim Lina-Annesi ya sorma kizlarin istekleri psikolojik buhranlari ve takintilari cok malesef kndimde 8 kizli bir evde buyudum Allah anneme yardim etmis diorum☺️
Lina-Annesi Gozde_cavdar canimmm.kiloyla inan alakası yok bende geç hissettim.bazi gebeler geç hissediyor bizde onlardan biriyiz
Gizzgzz Gozde_cavdar maalesef ama zararını da çok gördüm işte tek artısı bebeğimi hemen hissetmem oldu onun dışında ilk 3 ay düşük riski sonraki 6 ay da erken doğum riskim oldu :( 27. Haftadayım şu an dua ediyorum sağ salim doğsun diye
Lina-Annesi nur34_ kaynanam tarafı çok.bilmis uğraşmak istemedim okeyledim bende pişman oldum dedim.keske dinlemeseydim
Summerwine seymaatk13 benimde tekrar bu cumartesi randevu var.Haftada 1 düştük zaten kontrollerde.İnsallah gelirler bu hafta🤣
1fatooss Lina-Annesi bende 29+4 deyim . Bir oğlum var . Allahtan hep bir kızım olsun istemiştim çokta dua ettim . Kızım olacak Allah izin verirse . Duamın kabul olduğuna hala inanamıyorum içim içime sığmıyor ☺️
Halimbey Lina-Annesi ilk gözagrım oğlum, ikinci meleğim kızım. Haftaya kavuşuyoruz ama nasıl heyecan hem erkek hem kız annesi olacağım. Tabii fark etmez aynı duygu ama insan heyecan yapıyor
Lina-Annesi Halimbey evlat bambaşka biseymiş canimmm yaa Vallaa şimdiden bütün dünya onun.uzerine kurulu
nur34_ Lina-Annesi hi anladim canim yani gelinliginin senin icine sinmesi gerekiyor ama gecmis bitmis bosver kuzum onemli olan esinle huzurlu mutlu olman hersey gecici
Ebrarliva Lina-Annesi evet çok güzel bir şey aslında insanın kız kardesinin olmadı erkek olmasini çok istemiştim bir kızım var bir oğlum olsun diye ama kız olduğunu duyuncada farklı duygular oldu bende kız çocuğu bir başka 😍♥️