Elitopatra25 Kızlar ben 6+1ken gittim keseyi gördüler ama bebeği göremediler 2hft sonrasına çağırdı doktor benimde ister istemez boş gebelik mi diye düşünuyorum Allah korusun ama sabahları çok bulantı oluyor göğüs hasasiyetim çok var koku hasasiyeti de öyle sizce boş gebelikte bu belirtiler olur mu yaşayan varmı?
Tombikis96 Elitopatra25 boş gebelikte de normal hamilelik belirtileri oluyor canım bende yaşadım ama inşallah boş gebelik değildir
Frht-cnss Kese boşta olsa büyüdüğü için semptomlar bence görülür öyle duymuştum ama tabi emin değilim ama bence daha erken iki hafta beklemeyin bir haftaya gidin varsa görürsünüz bazen bebek geç oluşuyo ben 5+4 de gittiğimde yoktu mesela hafif kesede lekelenmeler vardı doktor bu iyiye işaret demişti onuda vajinal ultrasonla gördü
Elitopatra25 Frht-cnss onların hesabına göre 6+1di ama 27subatta benim hesabıma göre 5+2 onlar adet dönemini de aliyolar içine daha çok erkendi ama insan ister istemez düşünüyor bulantım aşırı fazla sabahları kalkamıyorum çok bulantım oluyor zaten gideceğim 14martta
Elitopatra25 Tombikis96 inşallah değildir ki zaten çok erken bakildim ben keseyi gördü bebeği göremedi doktorumun daha erken demesine rağmen yinede içimde suphe oluyor ister istemez ama bulantım aşırı fazla sabaha doğru oluyor uyuyamiyorum kaç gündür
mylittlebabym Ben boş gebelik geçirdiğimde hiçbir belirtim olmamıştı, ama belirti yaşayan da çok. Bu gebeliğim sağlıklı yine bir belirtim olmadı yani vucudun gebeliğe verdiği tepkiler farklı olabiliyor. Umarım bebeğini görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın :)
Tombikis96 Elitopatra25 bazen bazı doktorlar yanılabiliyor benim 8 haftalıkken boş gebelik belli olmasına rağmen belki oluşur diye 10 haftaya kdar bekletmişlerdi ama kendiliğinden düşük oldu rabbim hayırlısını versin inşallah ama daha erkenden böyle düşünüp moralinizi bozmayın
mylittlebabym Elitopatra25 hiçbirsey olmadı canım lekelenme bile olmadı, sadece 8 haftaya kadar bebek görünmedi kese düzenli büyüyordu iki doktora gittim ikisi de boş gebelik dedi kürtaj önerdiler bende oldum
Elitopatra25 mylittlebabym anladım canım benimde 26subatta lekelenmem oldu 27sinde gittim fitil verdi kullandım kanamam durdu ama bakalım artık inşallah gorurum