berenmomss Kızlarrr 11+4 üm bugün detaylı ultrason a gireceğim cinsiyet tahmini de yapacak doktorum. Sizler neler yapıyorsunuz
Zehracnr berenmomss neden bu kadar erken detaylı ultrasona giriyorsunuz ? 12+0 haftaligim daha Yeni ikili tarama yapıldı merak ettim
Merve7 berenmomss bende 10+5 deyim 12 haftalıkken gidicem ikili teste inşallah iyi geçer. Cinsiyet tahmini yapacak mı kesin senin
Mineklc berenmomss ayy canım aynıyız bende 11+4 cuma günü ikili taramamız var cinsiyet tahminide yapabilir ama bakalım çok heyecanlıyım bende :)
Suleclk Bende 9+ 4 üm 12 haftalığa yakın gitcem ikili tarama felan demediler 1 ay sonra kontrole gel dedi sadece🙈
Hatice_123456 Suleclk 1haftq önce bende doktordaydim 1ay sonra kontrole gel dedi ikili test için bişe demedi ama sanırım ikili test yapılacak
Mineklc Hatice_123456 12.haftada tahmin yapabiliriz ama net bişey için 16. Haftayı beklemek gerekiyor diyor benim doktorum
cagla9094 Hatice_123456 Erken canım da arkadaşımla doktorumuz aynı ona tahminde bulunmuş belki bize de bulunur gerçi çok önemi yok söylese de söylemese de zaten bir kaç haftaya belli olur
Mr29 13+5 olduk bugün inşallah doğum da 15.09.2023 de Ikili tarama testimiz oldu sonuç bekliyoruz.12+6 da doktor randevum vardı cinsiyet için daha çok erken 16.haftayı bekleyelim dedi.
Mr29 pinkioctober bilmem ki doktor 15 eylül dedi bana da biraz geç geldi benim tahminim de aslında ağustos sonu gibi hayırlısı tabi 😇
znemre95 berenmomss 11+6 yım sizi buralardan takip edicem yakın zamanlarda doğuracağızz gibi gözüküyorr
Philal Bugün 12. Haftamıza girdik bizde ikili test ister misin diye sordu doktorum bu haftalarda yapılıyormuş fakat ben istemedim cinsiyet için de önümüzdeki ay söylerim dedi tahminini bile söylemiyor
birannis_ 14+3 haftalık hamileyim doğum 3 Eylül gözüküyor 5 gün önce doktor kontrolüne gittim kıza benzetti ama emin olamadı 3 hafta sonra tekrar gelince belli olur dedi net konuşuruz dedi bakalım bekliyoruz 😊
Philal birannis_ çok uzun süre değil mi ya okuyorum burda insanların yazdıklarını 10. 11. Haftada öğrenen var 😀
1234G birannis_ ayy canım benim de doğumum 3 Eylül görünüyor seninle aynıyız ben de cinsiyeti daha öğrenemedim 16 da gel dedi doktorum 😍