cahillesohbetikestim Evet hanımlar çok şükür 17 marta günümüzü aldık. Son 10 günümüz. Minik Metehan Arslan’ımıza kavuşmaya. 🦁🐺🧿💚
[silindi] esimin evlenme teklif ettigi gun duygulandim valla rabbim saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah💙💙
mylittlebabym İsminin güzelliği 🤎 benden bir gün sonraaa mı🙈 Sağlıkla gelsin kuzucum :) birlikte büyütücez bizimkileri :)
cahillesohbetikestim mylittlebabym yaaa bilseydim 16 sı olsun derdim 🤣 sağsalim gelsinler inşallah kuzum benim 🥰 17 si ile 22 arasında bir gün seçin dedi. Bende baya zorlanmaya başladım artık biran önce doğsun dedim 17 sine karar verdik 🤣
mylittlebabym cahillesohbetikestim bizede 16 dedi, eşimin doğum günü 17 Nisan 17 olsun mu dicez bugün bakalım doktor belki değiştirir:)
cahillesohbetikestim defneemom teşekkür ederim kuzum bizde bugün aldık çok şükür 36+3 te almış olduk günümüzü 🤣🥰
cahillesohbetikestim mylittlebabym değiştirir belki 🤭 değiştirirse çok iyi olur ha aynı gün doğurmuş oluruz 🤣
cahillesohbetikestim Gamze-gmz evet ilk oğlum kova bu oğlum balık kocam bey boğa ben ikizler neler olacak bakalım 🤣