SadeceSenaa Kızlar bugün kontrolüm vardı nst normal dedi doktorum suyum fazla olduğu için cumartesi net alıyoruz seni dedi bide çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi ama tek korkum suni sancı ile olacak cumartesine kadar suyum gelsin diye dua ediyorum 🫣
Safiyenurrr SadeceSenaa bende yarin gidicem canım kontrolde bakacak normal istiyorum ama sancım falan hiçbirşeyim yok haftaya gün verecek suni sancıyla başlatacak heralde Allah hepimizin yardimcisı olsun istediğimiz şekilde doğuralım 🤲🏻💖
RavenV SadeceSenaa suni sancıya gerek kalmasın diyorsanız doğumu başlatacak uygulamalar yapabilirsiniz mümkünse eşinizle ilişkiye girin eğer değilse meme başı masajı yapabilirsiniz :)
2019-ikra SadeceSenaa Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım herşey dilediğince gönlünce olsun
SadeceSenaa Safiyenurrr Amin inşallah çatı muayenesinde tam muayene gibi değil dedi biraz fazla acıdı uyaran verdim dedi inşallah suni sancı alırken açılma hemen olurda kolay olur 🥺🥺
Safiyenurrr SadeceSenaa ben hiçbirşey bilmiyorum ilk hamileliğim en son geçem hafta gittiğim de kilosu 3600 dü nasıl olacak bilmiyorum hiç
Ahsen42 Sedanur97 sızın suyunuz kac bazı ve kac haftalıksınız bebegınızın kılosuna bısey dedı mı doktor🤭
Ahsen42 SadeceSenaa SadeceSenaa dualarım senınle olavak sezeryan mı olacaksın suyundan dolayı mı yatış yapılıyor 🥺
SadeceSenaa Sedanur97 detaylı ultrasonda bi sıkıntı varmıydı veya şeker testinde doktorum bunları sordu bana doktorun sordumu veya bilgi verdimi