Devinella Hacerdogan yaa gülüyorsunuz ama bi yandan da insan çok merak ediyor netlik istiyor kabul edelim 😂 aynı durumdayız da 🤭
Hacerdogan Devinella Baya taktım gece gündüz düşündüm bir kaç gün sonra baktım olmuyor illa öğrenirim aman dedim sadece alışveriş için zor duruyorum 21 den sonra falan anca başlarım fjfk yapcak bişey yok gjfk
Arzuege 17+5 haftalık benimde bebeğim kız yeni taburcu oldum riskli ve kanamalı geçiriyorum hiçbir sorunda görünmüyor lütfen dua edin 🤲
Devinella Hacerdogan detaylıya girdiniz mi ya da girmeyi düşünüyor musunuz? Ben 3 hafta daha detaylıyı bekleyemem sanki farklı bir dra gidip sormak istiyorum inşallah netleşir
Hacerdogan Devinella Randevu alabilirsem giricem detaylıya zaten bi o ikna eder 🤣 ilk kızıma da önce erkek demişlerdi o yüzden hiç doktor gezip kafamı karıştırmıycam 🤣
Devinella Hacerdogan sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🤲🏻 benim de 4 yaşında oğlum var hemen belli etmişti netti yani ama ihtimaller sinir bozucu 🥹
Fatnur38 Bal_1604 bende kare veremedim renkli usg den genelde kontrollerde bakıyoruz da detaylı için karsrsiizm nere gtsem
Smeyye_9195 Fatnur38 Bana da dokgorum 12+3 te yizde doksan erkege benziyor dedi 13+6 da net kız dedi ama hala tedirginim
Smeyye_9195 Hacerdogan Ben 12+3 te özele gittim yuzde doksan erkek dedi 10 gun sonra netlesecek dedi 20 gun sonra 13+6 da net kiz dedj doktorum ama hala tedirginim
Beyzayasar43 Fatnur38 17+1 den selam,%90 kız dendi sizce değişir mi çok inatçı ve nazlı bir bebiş kendini tam göstermiyor