Osi30 Fatnur38 özelde mi devlette mi öğrendiniz? Devlet hastaneleri geç söylüyormuş o yüzden soruyorum.bende çok merak ediyorum cinsiyeti
casmayn Fatnur38 iki doktor tahminde bulundu kız gibi dediler ama kesin değilmiş iki hafta sonra kesinleşir dedi doktorum 17 +5 şu an😊
Fatnur38 casmayn maşallah Canm valla 11+6 da kıza benziyo demişti dün de kontrolde yüzde doksan kız dedi halen değişirmi acaba diye merak edyorm hazırlık yapmak için sabursizlaniyorm
Bal_1604 Fatnur38 çok şükür bebisin durumu iyi 😌 en son 3lu tarama ywptirdik şükür bugün sonuçlar gelmiş aradı hastane oda temiz çıkmış sizin durumunuz nasıl bebeğiniz nasıl aramızda 1 gün varmis inşallah sağlıkla kucağımiza alırız kizlarimizi
casmayn Fatnur38 ben de öyle hazırlık yapmadım henüz iki parça kıyafet aldım onu da hem kız hem erkek giyebilir 🙈
AysunI Fatnur38 hafta ve günümüz aynı doktorumda 2gün önce kontrolümde söyledi umarım değişmez fikri kız dedi emin bir şekilde söyledi 😁cinsiyet öğrenince çok garip hissettim kendini sizde öyle mi? ☺️🌺
Fatnur38 Bal_1604 inşallah Canm bizimkide dün gördük maşallah iyi ama kendini zor gösterdi ama çok güzel yandan poz verdi şuan 150 gram olmuş 🤲❤️
Bal_1604 Fatnur38 ya sizinki ultrasonda hareket ediyormu ? 😂 Bizim kız biraz üşengeç hep uyuyor bu hafta sadece biraz bacaklarını salladi kafama takılıyor bu durumu
Fatnur38 Bal_1604 11+6 da gttik fırıl fitildi 16+2 de gttik gene dönüp duryordu maşallah korkma Canm bişi olmaz herşeyi normalse
Gizemlibirisi Bizimki de 16+3 oldu.iki hafta önce kısa benziyor demişti doktor.bir tane kızım var bu da erkek olsun isterdim ama kısmet Rabbim ayıpsız özürsüz versinde kizi erkeği yok tabi :) bu arada bizim doğumlar hangi aya denk geliyor 🤣
Fatnur38 Gizemlibirisi benm Ağustos 18 🙂 Allah izin verirse Canm aynıyız zaten seninde öyledir bir iki fark eder de