Elf0404 10 haftalık hamileyim bulantılarım gitgide artıyor. Ve hiçbirşey yiyemiyorum kilo vermişim bebeğe zararı olurmu ? Önerileriniz varmııı
Hilal2901 Elf0404 12. Haftaya kadar 3 kilo vermiştim. İlk üç ay kilo vermekte sıkıntı yok demişti doktor. Ben de çok kustum allah yrdımcın olsun 🫶
Sefanur_00 Elf0404 canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Seda06891 Benim ilk oğlumda 5 ay sürekli kustum 4100 doğdu 2.yine aynı 14 haftadayım midem devam maden suyu iç ekşi elma ye baharatlı asla yeme ağzında sürekli sakız bulundur şekersiz ben öyle çözdüm şükür iyyim
Elf0404 Seda06891 teşekkür ederim hiç birşey yiyemediğim için soda pek içme dediler boş mideye zarar verir diye emin olamıyorum folik asit de kullanamıyorum aç kaldığım için zor bir dönemmiş 🥺
Gzmmm123 Elf0404 çok kötü bişey gerçekten ağlıyordum artık geceleri daha kötü oluyordum 13+5im bitti sayılır sabredin geçecek elbet 🤲🏻
Elf0404 Sefanur_00 bizimde 7. Haftada duyuldu inşallah duyarsınız sizde sorunsuz hamilelik geçirirsinizz 💞